Hjælp dit umodne barn!

– 9 trin til at hjælpe dit umodne barn med at lykkes på bare 3 uger!

Respekt, børn, barn, barndom, børneopdragelse, opdragelse, forældre, forældreskab, harmoniifamilien, familie, gladebørn, glade børn, online kursus, forældrerådgiver, forældrekursus

Hjælp dit umodne barn!

– 9 trin til at hjælpe dit umodne barn med at lykkes på bare 3 uger!

Du er her, fordi:

Du sidder her nu, fordi du har et problem med dit barn. 

Du oplever at dit barn har en uhensigtsmæssig adfærd og du vil gøre noget ved det.

Den her løsning er den eneste af sin slags og hjælper dig med at hjælpe dit barn, så du kan få et liv fyldt med glæde og ro så hurtigt som muligt.

SLUT MED KONSTANT AT KOMME I KONFLIKT MED DIT BARN OVER DE MINDSTE TING.

SLUT MED AT DIT BARN REAGERE MED VOLDSOM VREDE ELLER BLIVER UTRØSTELIG VED DE MINDSTE KRAV.

SLUT MED AT DU HAR PRØVET ALT UDEN AT DER ER NOGET DER VIRKER.

 “Hjælp dit umodne barn” er et online kursus der hjælper dig via 9 trin med at se dit barn med nye øjne og derved hjælpe dit barn med at lykkes så du samtidig undgå voldsomme vredesudbrud og et utrøsteligt barn.

Plus at du lære hvordan du kan stille krav som dit barn kan honorere og derved mindske mængden af konflikter. 

 

“Hjælp dit umodne barn – 9 trin til at hjælpe dit umodne barn med at lykkes” er et online kursus der løber over 3 uger. 

 

Kurset hjælper dig med at få de simple redskaber du skal bruge, så du kan forstå dit barn og hjælpe dit barn med at lykkes. Uden konflikter, trusler, timeout og skæld ud. 

 

Det foregår ved hjælp af dedikeret online undervisning, en arbejdsbog med konkrete redskaber, strategier og refleksionsspørgsmål udformet af familierådgiver Trine Andreasen.

 

Derved får du den bedste mulighed for, på bare 3 uger, at ændre din måde at gå til dit barn og derved få et roligere og mere selvsikkert barn der lykkes både hjemme og i institutionen eller skolen.

 

Du får 100 % værdi ud af forløbet, hvis du kan genkende følgende:

 • Du har børn der får nedsmeltninger ved krav. 

 • Du har børn der græder uhæmmet og er utrøsteligt når tingene ikke lige går efter deres hoved. 

 • Du har børn der argumenter og diskutere hver gang de bliver bedt om at gøre noget eller at hjælpe til. 

 • Du har børn der gør dumme ting og som ikke kan se deres egen andel i konflikterne

 • Du har børn der slår dig og søskende eller andre børn når de bliver vrede. 

 • Du har børn der taler grimt

 • Du har børn der løber væk når de bliver vrede 

 • Du har børn der reagerer på alle deres følelser og behov. 

 • Du har børn der afbryder og bliver vrede hvis de ikke får lov at tale når de har noget på hjertet.

Oversigt over forløbets 9 trin

Hvad kan du forvente?

 • Du får garanteret simple og hurtigtvirkende redskaberne der hjælper dit umodne barn med at lykkes og dermed blive mere selvsikker. Men også redskaber der vil gøre både dig og dit barn mere rolige, glade og med et større overskud da I ikke skal kæmpe så meget.

 • Du vil føle dig gladere som mor og få en større tror på dig selv

umodne børn, umodent barn, vrede børn, vredt barn, aggresive børn, eksplosive børn, forældre, forælder, forældreskab, forældrerådgiver, forældrerådgivning, familierådgiver, familierådgivning, familiekonflikter
 • Du vil aldrig mere skulle stå ibland andre mennesker med en følelse af ikke at være en god nok mor, fordi dit barn opføre sig uregerligt. Eller løbe panisk efter dit barn som er på vej ud på vejen og nægter at stoppe fordi han er vred. Derimod vil du vide med sikkerhed at du har redskaberne til at hjælpe dit barn. 

Skal du være den næste til at få en familie med rolige og glade børn uden nedsmeltninger?

Klik på knappen herunder, og tilmeld dig.

 

Straks efter vil du modtage en e-mail med en bekræftelse. 

Og så er du med på “Hjælp dit umodne barn – 9 trin til at hjælpe dit umodne barn med at lykkes!”

Normalpris 1497,00 kr.

Introduktionspris kun 997 kr.

Når du tilmelder dig “Hjælp dit umodne barn -9 trin til at hjælpe dit umodne barn med at lykkes”, får du:

 • 9 videoer af ca. 10-15 minutters varighed med konkret og brugbar viden som du nemt kan overføre til dit eget liv lige med det samme – værdi  3500,00 kr.

 • 5 arbejdshæfter med refleksionsspørgsmål, øvelser, konkrete handlemuligheder og redskaber til at arbejde med både dig og dit barn – værdi 497,00 kr.

 • Bonus: “Få ro på dit urolige barn” online foredrag varighed 1 time – værdi 197,00 kr.

Alt sammen til en samlet værdi af 4.997,00 kr.

Normalpris 1497,00 kr.

Særlig intropris kun 997 kr.

Hvad gør “Hjælp dit umodne barn – 9 trin til at hjælpe dit umodne barn med at lykkes” bedre end andre kurser?

 • Dette kursus udmærker sig ved, modsat for eksempel at købe en bog, at du i “Hjælp dit umodne barn” ikke kun får dedikeret online undervisning, men også få en arbejdsbog lige til at printe ud der giver dig konkrete redskaber, strategier, sætninger og refleksions spørgsmål, så du kan tilpasse forløbet til lige præcis din familie og jeres problematik. 

  Så slipper du nemlig for at læse dig igennem bunkevis af forskellige bøger uden at finde lige præcis den løsning du ledte efter.

  Hvis du skulle finde samme mængde viden i forskellige bøger ville du nok først blive færdig når dit barn er flyttet hjemmefra.

 • Modsat andre online kursus så bliver du i “Hjælp dit umodne barn” både indført i den solide forskningsbaseret psykologiske viden der er om børns udvikling og de konkrete strategier der er i forhold til kommunikationen mellem dig og dit barn, men det bliver du i et letforståeligt hverdagssprog uden skjult fordømmelse og hentydninger om at du ikke er en god nok forælder.

  Så kan du slippe den dårlige samvittighed og i stedet nyde at du nemt og bekvemt bliver klogere og klogere.

  Helt uden at bruge bruge oceaner af tid. 

 • Modsat andre online kurser der findes på marked er “Hjælp dit umodne barn” helt uden lommepsykologi og andre quickfix løsninger men derimod et gennemarbejdet forløb med gennemtestet redskaber og et væld af inspiration serveret på en let og overskuelig måde så du ikke bliver overvældet af for meget materiale på en gang.

  Så kan du i stedet glæde dig over dine fremskridt og nyde at du har god tid til at implementere redskaberne i din familie 

 • Da “Hjælp dit umodne barn” er et online forløb betyder det modsat et fysiske forløb at du ikke skal møde op på et bestemt tidspunkt eller på et bestemt sted.

  Du kan altså ikke komme for sent eller blive nødt til at misse et modul fordi du har syge børn hjemme.

  Det betyder at du har mulighed for at se det når du vil, hvor du vil.

  Det eneste det kræver er en internetadgang og et apparat du kan se det på. 

  Og det bedste er at du kan se det lige så mange gange du vil og du kan se det sammen med din partner eller ægtefælle så I sammen kan implementere de konkrete redskaber der virker bedst for jeres familie.

  “Hjælp dit umodne barn” er altså skræddersyet til den travle børnefamilie med en stram logistik i forvejen.   

  Hvis du skulle have samme dybdegående og omfattende forløb som et 1:1 forløb ville prisen blive mere end 3 gange så meget. 

 • Da “Hjælp dit umodne barn” er et online kursus bliver det muligt at gøre det meget billigere end det ellers ville have været.

  Det betyder at du kommer helt ned og betale under 500 kr. om ugen. For det ville du ikke engang kunne invitere familien på restaurant. 

Sådan foregår “Hjælp dit umodne barn -9 tri til at hjælpe dit umodne barn med at lykkes”

 • Det er et online kursus  hvor der er mulighed for at se de frigivet trin når du har tid og lyst. Det betyder at du selv kan planlægge hvor og hvornår du vil se de frigivet trin og hvis du bliver forstyrret kan du bare se dem igen.

 • Det starter onsdag den 14. april og løber over 3 uger hvilket betyder at du har god tid til at sætte dig ind i hvert modul uden at stresse og  uden at du føler du kommer bagud.

 • Der bliver frigivet en lydfil 3 gang om ugen i 3 uger.  

 • “Hjælp dit umodne barn” er en vekselvirkning mellem online undervisning og “hjemmearbejde” og det betyder at du vil opleve at du ikke bare er blevet klogere på dit barn men også på din familie og jeres handlemønstre. Det betyder at dette ikke bare er et forløb der giver dig redskaberne til at håndtere denne problematik men også redskaberne til at håndtere de mange forskelligartede problematikker man oplever som forældre.

Helt konkret

 • Du køber” Hjælp dit umodne barn”
 • Du får tilsendt en mail med en bekræftelse.
 • Du får tilsendt en introduktionsvideo. 
 • Se videoen. 
 • Onsdag den 14 april bliver første trin frigivet. Herefter bliver trinende frigivet hver mandag, onsdag og fredag over de næste 3 uger.
 • Husk at gemme mailen så du altid kan gense dem.  Der bliver også frigivet en arbejdsbog med spørgsmål og konkrete øvelser. 
 • Hvis du har spørgsmål om selve kurset er du altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@naturligopdragelse.dk hvor jeg svare inden for 2 dage

Sådan vil “Hjælp dit umodne barn -9 trin til at hjælpe dit umodne barn med at lykkes” forandre dit liv

 • “Hjælp dit umodne barn” vil ikke bare giver dig redskaberne til at få dit barn til at lykkes. Du vil også oplever at både du og dit barn er mere rolige, glade og har større overskud da I ikke skal kæmpe så meget. Din familie vil også opleve dig som en gladere mor der tror på sig selv og som smitter med sit overskud og gode humør. 

 • Du vil aldrig mere skulle stå ibland andre mennesker med en følelse af ikke at være en god nok mor, fordi dit barn ligger på jorden og skriger. Eller løbe panisk efter dit barn som er på vej ud på vejen og nægter at stoppe han er vred. Derimod vil du vide med sikkerhed at dit barn er i gang med at opbygge og udvikle sig selv og at du håndterer dit barn på den helt rigtige måde. 

 • Du vil efter “Hjælp dit umodne barn” have meget mere kvalitetstid både til dig selv og til dine børn for den tid du i dag bruger på konflikter, skænderier og diskussioner er minimal efter “Hjælp dit umodne barn”. Så nu kan du tage i svømmehallen, på legepladsen eller besøge venner og familie uden frygt for dit barns opførsel.

  Du vil også have en større lyst til at være sammen med dit barn da I nu har et fantastisk sammenhold og samhørighed.

 • Du vil aldrig mere frygte at du fejler i forhold til dine børn for du ved nu hvilke redskaber du skal benytte dig af. Hvilket vil give dig overskuddet og modet til at prøve nye ting både alene og sammen med dine børn. 

 • Du vil have udviklet dig som forældre og vil kunne hjælpe din partner og dine venner med også at udvikle sig som forældre hvilket vil gavne ikke bare dit barn men også andres børn.

 • “Hjælp dit umodne barn” vil ikke blot får dig til at se dit barn fra en anden vinkel. Det vil også hjælpe dig med ikke at skulle overtale, lokke, konkurrere med dit barn for at få ham eller hende til at gøre hvad du beder om.

 • Du vil også opleve efter de 3 uger at dit barn respektere et nej uden at blive sur eller begynde at græde.

 • Du vil slippe din usikkerhed over at være forældre og i stedet stå stolt frem med dine værdier og holdninger. Velvidende at du kun gør hvad der er det bedste for dig og dit barn.

 • Jeg har lavet “Hjælp dit umodne barn” fordi jeg igennem min praksis som forældrerådgiver møder utrolig mange forældre til umodne børn. Mange af disse forældre henvender sig fordi de oplever at deres barn ikke vil samarbejde eller fordi deres barn har en uhensigtsmæssig adfærd. 

  Det kan være at forældrene oplevelser problemer som at deres børn slå, får nedsmeltninger eller løber deres vej når de bliver vrede. 

  Igennem de sidste 12 år, med forskellige uddannelser, kurser og erfaringer fra min rådgivningspraksis, har jeg fundet ud af at der er nogle forskellige redskaber der bare virker hver gang.

  Det er redskaber og metoder jeg har brugt med stor succes. 

  Og forældre der har brugt disse redskaber og metoder fortæller med glæde hvordan de oplever at deres børn er mere rolige, høre efter, samarbejder og at de har færre konflikter. 

  Det betyder at disse forældre har mere overskud, større glæde og generelt har en større trivsel i familien. 

  De fleste forældre der henvender sig til mig forventer at få hjælp med en problematik men med disse redskaber og metoder får de hjælp til flere af de problematikker man oplever at stå med som forældre.  

 • Jeg tænker tit på hvor mange familier der kæmper med deres børn og hvor ærgerligt det er, at jeg kun kan hjælpe en familie af gangen. Det er næsten ikke til at holde ud. For jeg brænder så meget for at hjælpe alle familier med at, lære de redskaber at kende, som de skal bruge for at få det familieliv de drømmer om. Et familieliv med kærlighed, tryghed og glade børn. Jeg oplever dagligt familier der mistrives og som kæmper med frustrationerne over deres børn adfærd.  Derfor vil jeg gerne hjælpe og med disse redskaber og metoder vil jeg med garanti også kunne hjælpe dig.

Oplev succes, og mærk forskellen

“Hjælp dit umodne barn” er et online kursus som du får adgang til løbende. Det der sker når du har valgt at investere i dette kursus er at du som det først får tilsendt en mail med introvideoen, hvor du kan se hvilke trin du skal igennem i løbet af de næste 3 uger.

Der vil også ligge en kursusplan så du kan se hvilke datoer de forskellige trin bliver frigivet .

Den 14. april vil det første trin blive frigivet. Samtidig vil arbejdshæftet til dette trin også blive frigivet. Du skal nu sætte dig i ro og mag og høre første modul og samtidig arbejde med arbejdshæftede. 

Du skal regne med at sætte ca. 1 timer af til at se videoerne og arbejde med de forskellige spørgsmål.

Når du ser videoerne vil du gradvis få større viden om dit barn udvikling og forudsætninger samtidig med at du vil få nye redskaber og opgaver der vil gøre dig i stand til gradvis at hjælpe dit barn med at lykkes.

Da kurset kun varer 3 uger og vi skal nå igennem 9 trin får du allerede næste trin fredag og så igen mandag. Sådan fortsætter det i de 3 uger med nye trin hver mandag, onsdag og fredag. 

Vi tager det stille og roligt og derfor bliver trinnene frigivet med et par dages mellemrum. Det betyder at du altså kun skal arbejde med en ændring af gangen hvilket mindsker risikoen for at du bliver overvældet.

Og har du ikke tid til at hører et af trinene så hører du det bare når det passer dig. 

Gør noget nu

Hør, hvad andre siger om tidligere kurser

‘Det er den bedste investering jeg nogensinde har gjort!”

Jeg valgte at investere i RESPEKT forløbet fra Naturligopdragelse.dk da især min datter opførte sig respektløst og at jeg havde svært ved at sætte grænser.

Jeg valgte RESPEKT forløbet fordi jeg forestillede mig at vi også ville komme ind på nogle emner som jeg ikke selv ville have overvejet at søge viden om, og dermed komme hele paletten rundt fremfor jeg selv skulle plukke hist og her fra nettet.

Og fordi jeg var nysgerrig på at høre andres oplevelser.

 

Jeg er meget tilfreds med videoerne og jeg er endnu mere tilfreds med at jeg kan gense dem, og dermed arbejde kontinuerligt fordi for mit vedkommende er jeg nødt til at gense det flere gange for rigtig at forstå det.

Jeg skal f.eks. i februar gense det hele og lægge nye ”planer” da jeg var fraværende sidst i forløbet pga travlhed.

Jeg kan med sikkerhed sige at det ville have fungeret dårligt for mig kun at have det på lydfil, da jeg ikke er specielt auditiv.

Noget, jeg var specielt glad for, var videoerne og arbejdsbogen.

Og jeg kunne specielt godt lide følelsen af at have en samlet pakke med alle modulerne samlet et sted som jeg kan arbejde ud fra – helt konkret skrive det ned som jeg vil arbejde på.

Tidligere har jeg måske læst en del på nettet, og måske også gemt linksene, men jeg synes det er rart at have det hele samlet et sted.

Og det at jeg føler at jeg har den ”hellige manual”.

Det giver tryghed og en tro på at jeg godt kan komme i mål.

Jeg kan også godt lide den måde videoerne er bygget op på med at sætningerne står i punktform.

Og så kan jeg godt lide følelsen af at man ikke står alene med det, men at der er råd og hente f.eks ved Q&A og fb-gruppen

Det er den bedste investering jeg nogensinde har gjort.

Frida, enligmor til en dreng på 3 og en pige på 4 år. 

“Vi oplever at der er færre konflikter og mere ro i hverdagen!” 

Vi valgte at investere i RESPEKT forløbet fra Naturligopdragelse.dk da vores søn i en perioder har oplevet angst, han blev mere urolig og fik sværere ved at regulere sine følelser og høre efter.

Og fordi vi gerne ville have mere viden og flere redskaber til hvordan vi bedst kan løse konflikter og på den måde give ham de bedste betingelser herhjemme.

Gennem RESPEKT forløbet er vi blevet bevidste om kommunikationsstil. 

Vi kunne se at vores kommunikationsstil har meget stor betydning for den måde vores søn reagere på. 

Vi er også blevet meget bedre til at arbejde med konsekvenser og så er vi også blevet mere bevidste om at give ham en proteinrig kost.

Og det har været til stor nytte.

Det var fantastisk at få redskaber og metoder i sammenhæng. 

Først blev der lagt et fundament af viden omkring området og bagefter blev der bygge ovenpå med redskaber og metoder.

Noget jeg var specielt glad for var mulighed for at stille specifikke spørgsmål til QA og få gode eksempler på hvordan man kan håndtere en situation.

Det har været meget givende og lærerigt. 

Vi oplever at der er færre konflikter og mere ro i hverdagen.

Jeg vil anbefale RESPEKT forløbet til andre forældre der ligesom os har et barn der har svært ved at regulere sine følelser og høre efter.

Pouline mor til 2

“Den store forskel for mig er efter RESPEKT forløbet, at jeg ved jeg gør det rigtige og dermed bliver ved med at gøre det samme!”

Vi valgte at investere i RESPEKT forløbet fra Naturligopdragelse.dk da vores søn på 4 år opførte sig respektløst over for os. 

Det var faktisk et tilfældigt at jeg faldt over RESPEKT forløbet på fb. 

Den var fin til at jeg kunne stille spørgsmål i den dertilhørende lukkede Facebook gruppe, så man kunne se at andre havde de samme problematikker. 

Noget, jeg var specielt glad for, var at der var godt med mulighed for sparring, de konkrete redskaber og muligheden for at vende hverdagens udfordringer i Q&A 

Jeg kunne specielt godt lige Guldsætningen, og i det hele taget har jeg efter RESPEKT forløbet flytte fokus over på mig selv. 

Derudover gør jeg alt hvad jeg kan, for ikke at hæve stemmen, og roser og anerkender den ønskede adfærd som vi lærte på forløbet. 

Den store forskel for mig er efter RESPEKT forløbet, at jeg ved jeg gør det rigtige og dermed bliver ved med at gøre det samme. 

Tidligere har vi forsøgt os med mange ting, men ikke været vedholdende når det ikke har virket med det samme. 

Jeg anbefaler RESPEKT forløbet til andre forældre der ligesom os har et barn der er respektløs over sine forældre. 

Mia, mor til en pige på 4 måneder og en dreng på 4 år

“Jeg var træt af at være en sur forældre, som skældte lidt for meget ud!”

Jeg valgte at komme med på RESPEKT forløbet fordi vi kæmpede med vores ældste på 5½, som konstant udfordrer og er “rasmus modsat” hvilket desværre medførte sure forældre, som skældte lidt for meget ud.

Og fordi jeg godt kan li’ selv at sætte mig ind i ting, og tænkte derfor et online kursus måske kunne hjælpe mig/os. 

Jeg synes videoformatet virkede fint. 

Jeg deltog på Q&A og det fungerede godt, at man kunne komme igennem live med sit problem.

Noget, jeg var specielt glad for, var at det nu er tilgængelig for mig efterfølgende, så jeg kan følge det i mit tempo. 

Det at jeg har været med til har været en god oplevelse og jeg anbefale RESPEKT forløbet til alle forældre der kæmper med børn, som konstant udfordrer og er “rasmusmodsat”. 

Rie, mor til 2 piger på henholdsvis 2 og 5 år.

“Super godt forløb. Vi har fået en meget roligere dreng!” 

Vi kom med på RESPEKT forløbet da vores søn på snart 6 var meget udadreagerende. 

Og fordi vi synes prisen var overskuelig og tiden på 10 uger passende. 

Vi var synes alle metoderne har været rigtigt gode. Og vi kunne særlig godt lide at der er teori på hvorfor man skal bruge metoderne. 

Det vi var særlige glade for var at det virker og er enkelt. 

Det var et super godt forløb og vi har fået en meget roligere dreng. 

Jeanette, mor til dreng på snart 6 år.

“Noget jeg var specielt glad for var redskaberne om impulskontrol!”

Jeg købte RESPEKT forløbet fordi jeg havde en urolig og uartig 3 årig dreng. 

Og fordi RESPEKT forløbet virkede overkommeligt. 

Noget jeg var specielt glad for var redskaberne om Impulskontrol og jeg kunne især godt lide de forskellige redskaber/metoder der blev præsenteret. 

Min oplevelse var rigtigt godt og jeg vil klart anbefale RESPEKT forløbet til andre forældre med urolige og uartige 3 årige.

Laurits, far til en dreng på 3 år. 

Tag det første skridt mod dit nye liv nu

Normalpris 1497,00 kr.

Skal du være den næste til at få et liv med glæde, overskud og færre konflikter?

Normalpris 1497,00 kr.

trine andreasen, naturligopdragelse, forældrerådgiver, forfatter, foredragsholder, børneopdragelse, naturligopdragelse, gladebørn,

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis der opstår nogle spørgsmål.

Jeg håber vi ses på “Hjælp dit umodne barn”

P.S vi lukker for tilmelding den 14. april kl. 10.00

Køb RESPEKT - Forløbet og få særlig Earlybird pris
RESPEKT - Forløbet starter om
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec