trine andreasen, naturligopdragelse, forældrerådgiver, forfatter, foredragsholder, børneopdragelse, naturligopdragelse, gladebørn,

Trine Andreasen

Velkommen til Naturligopdragelse.dk.

Mit navn er Trine Andreasen og jeg er indehaver af Naturligopdragelse.dk.

Allerede som ung arbejdede jeg med børn, hvor jeg undervist i både ridning og kajakroning.

Min nysgerrighed førte mig til Odense, hvor jeg studerede religionsvidenskab i 3 år, da jeg ville have en større forståelse for folks forskellige religioner og kulture.

Inden min uddannelse, som pædagog, arbejdede jeg i et særtilbud, med en dreng inden for autisme spektret.

Jeg er uddannet pædagog, har en kandidat i pædagogisk psykologi, og er uddannet ADHD sundhedsvejleder.

Jeg har arbejdede 4 år på et behandlingssted, for omsorgssvigtede og anbragte børn, hvoraf de fleste også havde forskellige diagnoser.

Herefter arbejdede jeg 9 år, som pædagog i en udflytterbørnehave/ naturbørnehave, hvor jeg var med til, at sætte rammen for, at børnene fik så meget natur, læring og socialt samvær som muligt.

Jeg har siden 2015 arbejdet, som forældrerådgiver, hvor jeg rådgiver forældre, der oplever at de mangler vejledning i forhold til børneopdragelse, konflikter og andre familie relateret problemer.

Ved siden af det, er jeg konsulent i et europæisk Erasmus plus projekt, hvor jeg er med til, at formidle det danske koncept om udflytterbørnehaver/ naturbørnehave til Europa.

I 2020 valgte jeg, at stoppe i min stilling som pædagog, selvom jeg holdt meget af det.

Det gjorde jeg, da jeg fik mulighed for, at arbejde som ressourcepædagog/konsulent.

Jeg har skrevet 2 e-bøger, en om at komme nemt ud af døren om morgen og en om at få et hyggeligt måltid for hele familien.

Jeg holder foredrag, laver workshops og online kurser, for både forældre og pædagogiske personaler.