Kort om mig

Jeg synes ikke at der findes noget mere ulykkeligt, end familier der ikke kan samarbejde mere. Derfor er det blevet mit liv at hjælpe familier til at nå hinanden, opbygge tillid, styrke samarbejdet og nå frem til en harmonisk tilstand hvor alles grænser bliver respekteret, anerkendt og forstået.

Mit navn er Trine Andreassen. Jeg er uddannet pædagog og har taget en kandidat i pædagogisk psykologi. Det sidste årti har jeg beskæftiget mig med børn og familier på alle leder og kanter. Familier med større og mindre vanskeligheder og dermed børn med forskellige slags vanskeligheder.

Det, der driver mig er at kæmpe børns sag for at blive forstået. Fordi de ikke kan forklare det selv i den alder. Men jeg kan give forældre de værktøjer og den indsigt der skal til, for at nå frem til barnet, på den naturlige måde.

På den måde kan opdragelse gå fra at være en sur pligt for forældre. Noget som man er usikker på og som man har alle mulige intentioner med. Til at blive en naturlig del af hverdagen. For med mindre man får rigtig mange børn, er de fleste forældre jo nybegyndere i børneopdragelse. De tager som regel en masse gode intentioner, viden og teori med ind i deres opdragelsesstruktur. Men for mange er det en overraskelse hvor impulsiv, og uforberedt opdragelse kommer til at blive i praksis.

Her er det så at forældre kan føle at de fejler, og at deres intentioner ikke bliver taget godt nok imod af børnene. Der kan opstå misforståelse og miskommunikation og frustration for alle parter.

Som regel er det små ting der skal til for at løsne kommunikationen og skabe et åbent rum. Børn er meget åbne for kommunikation og vil typisk gerne imødekomme nye tiltag.

Faktisk kan det komme som en overraskelse for forældrene, når det går op for dem at det er dem selv, der skal opdrages på.

Har du spørgsmål eller behov for at vide mere, så tøv endelig ikke med at kontakte mig her. Husk også at jeg giver gratis råd og vejledning til nogle af de mest almindelige problematikker indenfor børneopdragelse i min blog som du finder her