• Respekt, børn, børneopdragelse, forældre, naturligopdragelse, forældreskab, forælder, gladeforældre, glade børn, gladebørn, forældrerådgiver, forældrekursus, harmoniifamilien, familie

RESPEKT–forløbet!

– Fra konflikter til respektfulde, rolige og glade børn på bare 10 uger!

Respekt, børn, barn, barndom, børneopdragelse, opdragelse, forældre, forældreskab, harmoniifamilien, familie, gladebørn, glade børn, online kursus, forældrerådgiver, forældrekursus

RESPEKT–forløbet!

– Fra konflikter til respektfulde, rolige og glade børn på bare 10 uger!

Særlig intropris på kun 1497 kr. indtil den 1. Oktober 2019.

Normalpris 2997,00 kr. 

Køb RESPEKT - Forløbet nu og få særlig intropris
RESPEKT - Forløbet starter om
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Du er her, fordi:

Du har et problem med, at dit barn ikke respekterer dig og det, du siger.

Og du vil gøre noget ved det.

Den her løsning er det bedste, jeg kan tilbyde dig, så du kan få et liv fyldt med respekt, glæde og ro så hurtigt som muligt.

RESPEKT-forløbet løser dit problem med, at dine børn ikke udviser respekt for dig og det, du siger.

RESPEKT-forløbet er et onlinekursus, der nemt hjælper dig med at få de simple redskaber, du skal bruge, så du kan få dine børn til at respektere dig og det, du siger, uden trusler, timeout og skældud.

Det foregår ved hjælp af dedikeret onlineundervisning, en arbejdsbog med konkrete redskaber, strategier og refleksionsspørgsmål og et onlineforum med mulighed for direkte sparring med både andre forældre og familierådgiver Trine Andreasen.

Derved får du den bedste mulighed for på bare 10 uger at få rolige og glade børn, der respekterer dig og det, du siger, uden at du behøver at hæve stemmen, true eller bruge timeouts.

Du får 100 % værdi ud af forløbet, hvis du kan genkende følgende:

 • Du har børn, der ikke gør, hvad du beder dem om.

 • Du har børn, der prøver grænser af.

 • Du har børn, der er flabede.

 • Du har børn, der ikke selv tager tøj på, eller børn, der ikke gør andre praktiske ting, selvom de bliver bedt om det.

 • Du har børn, der slår.

 • Du har børn, der går fra bordet, selvom man skal blive siddende, til alle er færdige.

 • Du har børn, der taler grimt.

 • Du har børn, der løber væk, når du kalder.

 • Du har børn, der generelt bare er trodsige.

Oversigt over forløbets 5 moduler

Hvad kan du forvente?

 • Du er garanteret simple og hurtigtvirkende redskaber, der få dit barn til at respektere dig og det, du siger. Men også redskaber, der vil gøre både dig og dit barn mere rolige, glade og give jer et større overskud, da I ikke skal kæmpe så meget.

 • Du vil føle dig gladere som mor og få en større tro på dig selv. Andre forældre vil rose dig og dine børn for deres respektfulde opførsel og spørge dig om hemmeligheden.

Respekt, børn, børneopdragelse, barn, barndom, naturligopdragelse, forældre, forældreskab, forælder, forældrerådgiver, forældrekursus, rolige børn, konflikter, gladebørn, glade børn, familie, harmoni i familien
 • Du vil aldrig mere skulle stå blandt andre mennesker med en følelse af ikke at være en god nok mor, fordi dine børn opfører sig uregerligt. Eller løbe panisk efter dit barn, som er på vej ud på vejen og nægter at stoppe, fordi du siger det. Derimod vil du vide med sikkerhed, at dine børn gør, hvad du siger og ikke af frygt, men af respekt og kærlighed til dig og dem selv.

Skal du være den næste til at få en familie med respektfulde, rolige og glade børn?

Klik på knappen herunder, og tilmeld dig.

 

Straks efter vil du modtage en e-mail med dine login-oplysninger.

Og så er du med på RESPEKT–forløbet

Særlig intropris på kun 1497 kr.

Men kun indtil den 1.10.2019 klokken 22.00.

Du kan vælge at betale i 3 rater på 499 kr. i 3 måneder

Normalpris 2997,00 kr.

Når du tilmelder dig RESPEKT–forløbet, får du:

 • 5 videoer á ca. 45 minutters varighed med konkret og brugbar viden, som du nemt kan overføre til dit eget liv.  Værdi: 3500,00 kr.

 • 5 live sparringssessions á ca. 1-1½ times varighed, hvor du har mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har, samt at høre andre forældres spørgsmål.  Værdi: 5250,00 kr.

 • 5 arbejdshæfter med refleksionsspørgsmål, øvelser, konkrete handlemuligheder og redskaber til at arbejde med for både dig og dit barn.  Værdi: 497,00 kr.

 • Adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor du kan dele sejre og nederlag, spørge om hjælp, heppe og hjælpe andre forældre, der er i samme situation uden at blive mødt af fordømmende kommentarer og bedrevidende “eksperter”.   Værdi 597,00 kr.

 • Bonus 1: “Få ro på dit urolige barn”. Onlineforedrag á 1 times varighed. Værdi: 197,00 kr.

 • Bonus 2: “Sådan får du dit barn til at sove”. Onlinekursus med 6 moduler plus øvelsesark. Værdi: 349,00 kr.

Alt sammen til en samlet værdi af 10.390,00 kr.

Hvad gør RESPEKT–forløbet bedre end andre forløb?

 • Dette forløb udmærker sig ved at du i RESPEKT-forløbet – modsat for eksempel at købe og læse en bog – ikke kun får dedikeret onlineundervisning, onlinefællesskab med mulighed for direkte sparring, men også får en arbejdsbog lige til at printe ud, der giver dig konkrete redskaber, strategier, sætninger og refleksionsspørgsmål, så du kan tilpasse forløbet til lige præcis din familie og jeres problematik.
  Så slipper du nemlig for at læse dig igennem bunkevis af forskellige bøger uden at finde lige præcis den løsning, du leder efter.
  Hvis du skulle finde samme mængde viden i forskellige bøger, ville du nok først blive færdig, når dit barn er flyttet hjemmefra.

 • Modsat andre onlineforløb, så bliver du i RESPEKT-forløbet både indført i den solide forskningsbaseret psykologiske viden, der er om børns udvikling og de konkrete kommunikationsstrategier, der er i forhold til kommunikationen mellem dig og dit barn.
  Men du bliver det i et letforståeligt hverdagssprog uden skjult fordømmelse og antydninger om, at du ikke er en god nok forælder.
  Så du kan slippe den dårlige samvittighed og i stedet nyde, at du nemt og bekvemt bliver klogere og klogere.
  Helt uden at bruge oceaner af tid.

 • Modsat andre onlineforløb, der findes på markedet, er RESPEKT-forløbet helt uden lommepsykologi og andre quickfix-løsninger, men er derimod et gennemarbejdet forløb med gennemtestede redskaber og et væld af inspiration serveret på en let og overskuelig måde, så du ikke bliver overvældet af for meget materiale på én gang.
  Så du kan i stedet glæde dig over dine fremskridt og nyde, at du har god tid til at implementere redskaberne i din familie.

 • Da RESPEKT-forløbet er et onlineforløb, betyder det modsat et fysisk forløb, at du ikke skal møde op på et bestemt tidspunkt eller på et bestemt sted.
  Du kan altså ikke komme for sent eller blive nødt til at misse et modul, fordi du har syge børn derhjemme.
  Det betyder, at du har mulighed for at se det, når du vil, og hvor du vil.
  Det eneste, det kræver, er en internetadgang og et apparat, du kan se det på.
  Og når du først har downloadet det, behøver du ikke engang internetadgang.
  Og det bedste er, at du kan se det, lige så mange gange du vil, og du kan se det sammen med din partner eller ægtefælle, så I sammen kan implementere de konkrete redskaber, der virker bedst for jeres familie.

  RESPEKT-forløbet er altså skræddersyet til den travle børnefamilie med en stram logistik i forvejen.   

 • Hvis du skulle have samme dybdegående og omfattende forløb som et 1:1-forløb, ville prisen være mere end 12 gange så meget.
  Samtidig med at du ikke ville have mulighed for nemt at sparre med andre forældre, der sidder med samme problematikker som dig.

 • Da dette forløb er essensen af de vigtigste teorier og redskaber, mere end 10 års erfaring med at hjælpe børn og deres familier samt diverse uddannelser og kurser, sparer du hundredvis af timer, som du skulle have brugt foran computeren med at google efter svar på dine spørgsmål. Tid, du nu i stedet kan bruge på at være sammen med din familie eller på dig selv.

 • Da RESPEKT-forløbet er et onlineforløb, bliver det muligt at gøre det meget billigere, end det ellers ville have været.
  Det betyder, at du faktisk kun skal betale omkring 21,50 kr. om dagen.
  For 21,50 kr. kan du ikke engang få en latte hos Starbucks eller Espresso House.

Sådan foregår RESPEKT–forløbet

 • Det er et onlineforløb, hvor der er mulighed for at se de frigivne moduler, når du har tid og lyst.

  Det betyder, at du selv kan planlægge, hvor og hvornår du vil se de frigivne moduler, og hvis du bliver forstyrret, kan du bare se dem igen.

 • Det starter 2. oktober og løber over 10 uger, hvilket betyder, at du har god tid til at sætte dig ind i hvert modul uden at stresse, og uden at du føler, du kommer bagud.

 • Der bliver frigivet et modul i alle lige uger, og i alle ulige uger vil der være livesparring, hvor du har mulighed for at få direkte sparring på dine problematikker.

  Det betyder, at du har 14 dage til at arbejde med hvert enkelt modul, og at du har mulighed for at få direkte hjælp og sparring undervejs.

 • Du har mulighed for at komme i en lukket Facebook-gruppe med andre forældre, der på samme måde som dig oplever, at deres børn ikke respekterer dem, eller hvad de siger. Det betyder, at du ikke er alene, og at du får et rum, hvor du må græde, grine, bitche og dele både modgang og medgang. Uden at der er nogen, der kigger skævt på dig eller kommer med dumme kommentarer.

 • RESPEKT-forløbet er en vekselvirkning mellem onlineundervisning, “hjemmearbejde” og direkte sparring, og det betyder, at du vil opleve, at du ikke bare er blevet klogere på dit barn, men også på din familie og jeres handlemønstre. Det betyder, at dette ikke bare er et forløb, der giver dig redskaberne til at håndtere denne problematik, men også redskaberne til at håndtere de mange forskelligartede problematikker, man oplever som forælder.

Helt konkret

 • Du køber RESPEKT-forløbet.
 • Du får tilsendt dit personlige login.
 • Du kan nu følge linket og logge ind på RESPEKT-platformen, hvor der allerede ligger en introduktionsvideo.
 • Du kan også i løbet af september se bonusforedraget “Få ro på dit urolige barn” og høre kurset “Sådan får du dit barn til at sove”, mens du venter på første modul.
 • Følg linket nederst på siden, hvis du vil være med i den fælles lukkede Facebook-gruppe, hvor du har mulighed for at få sparring med andre forældre, der er i samme situation som dig. Eller hvis du bare gerne vil dele frustrationer, sejre, glæder eller nederlag.
 • Onsdag den 2. oktober bliver første modul frigivet. Herefter bliver modulerne frigivet hver 14. dag over de næste 10 uger. Det er altid om onsdagen i ulige uger. Videoerne bliver liggende, så du kan se dem, når du vil. Der bliver også frigivet en arbejdsbog med spørgsmål og konkrete øvelser.
 • I ulige uger holder vi livesparring via et program, der hedder Zoom. Det bliver enten onsdag formiddag eller torsdag aften. Når vi starter, får du mulighed sammen med de andre deltagere at byde ind med, hvilken dag og tid der passer bedst. Ved den live sparring kan du enten deltage direkte og komme igennem med lyd, så du kan stille mig direkte spørgsmål, eller du kan skrive spørgsmålene på forhånd, og så svarer jeg på dem. Du kan efterfølgende se videoen, når det passer dig.
 • Imellem livesparring og modulerne har du mulighed for at deltage i vores fælles lukkede Facebook-gruppe, som kun er for dem, der er tilmeldt dette forløb.
 • Hvis du har spørgsmål om selve forløbet, er du altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@naturligopdragelse.dk, hvor jeg svarer inden for 2 dage, eller du kan tagge mig i Facebook-gruppen, hvor jeg også regelmæssigt kommer forbi.

Sådan vil RESPEKT–forløbet forandre dit liv

 • RESPEKT-forløbet vil ikke bare give dig redskaberne til at få dit barn til at respektere dig og det, du siger.


  Du vil også opleve, at både du og dit barn er mere rolige, glade og har større overskud, da I ikke skal kæmpe så meget.


  Din familie vil også opleve dig som en gladere mor, der tror på sig selv, og som smitter med sit overskud og gode humør.


  Andre forældre vil rose dig og dine børn for sin respektfulde opførsel og spørge dig om hemmeligheden.

 • Du vil aldrig mere skulle stå blandt andre mennesker med en følelse af ikke at være en god nok mor, fordi dine børn opfører sig uregerligt.


  Eller løbe panisk efter dit barn, som er på vej ud på vejen og nægter at stoppe, fordi du siger det.


  Derimod vil du vide med sikkerhed, at dine børn gør, hvad du siger og ikke af frygt, men af respekt og kærlighed til dig og dem selv.

 • Du vil efter RESPEKT-forløbet have meget mere kvalitetstid både til dig selv og til dine børn, for den tid, du i dag bruger på konflikter, skænderier og diskussioner, vil være minimal efter RESPEKT-forløbet.


  Så nu kan du tage i svømmehallen, på legepladsen eller besøge venner og familie uden frygt for dit barns opførsel.

 • Jeg tænker tit på, hvor mange familier der kæmper med sine børn, og hvor ærgerligt det er, at jeg kun kan hjælpe en familie ad gangen.


  Det er næsten ikke til at holde ud.


  For jeg brænder så meget for at hjælpe alle familier med at lære de redskaber at kende, som de skal bruge for at få det familieliv, de drømmer om.


  Et familieliv med kærlighed, tryghed og respekt.


  Jeg oplever dagligt familier, der mistrives, og som kæmper med frustrationer over ikke at få deres børn til at samarbejde.


  Derfor vil jeg gerne hjælpe, og med disse redskaber og metoder vil jeg med garanti også kunne hjælpe dig.

 • Jeg har lavet RESPEKT-forløbet, fordi jeg igennem min praksis som forældrerådgiver møder utrolig mange forældre, der ikke helt ved, hvordan de skal få deres børn til at respektere dem og det, de siger, uden at det bliver kæft, trit og retning.


  Forældrene kommer til mig med problemer, som at deres børn slår, svarer igen eller løber sin vej, når de kalder.


  Igennem de sidste 10 år, med forskellige uddannelser, kurser og erfaringer fra min rådgivningspraksis, har jeg fundet ud af, at der er nogle forskellige redskaber, der bare virker hver gang.

  Det er redskaber og metoder, jeg har brugt med stor succes.

  Og forældre, der har brugt disse redskaber og metoder, fortæller med glæde, hvordan de oplever, at deres børn er mere rolige, hører efter, samarbejder og respekterer dem og det, de siger.

  Det betyder, at disse forældre har mere overskud, større glæde og generelt har en større trivsel i familien.

  De fleste forældre, der henvender sig til mig, forventer at få hjælp med én problematik, men med disse redskaber og metoder får de hjælp til flere af de problematikker, man oplever at stå med som forælder.  

Oplev succes, og mærk forskellen

RESPEKT-forløbet er et onlinekursus, som du får adgang til løbende. Det, der sker, når du har valgt at investere i dette kursus, er, at du som det første får tilsendt en mail med dit private login til kursusområdet.

Her vil der allerede ligge en introvideo, hvor du kan se, hvilke moduler du skal igennem i løbet af de næste 10 uger.

Der vil også ligge en kursusplan, så du kan se, hvilke datoer de forskellige moduler bliver frigivet, og hvilke dage vi har livesparring.

Og der vil ligge et link til vores fælles lukkede Facebook-gruppe, hvor du kan søge om optagelse. Det er kun mig, der lukker folk ind i denne gruppe, og derfor er det kun forældre, der ligesom dig har valgt at investere i dette kursus, der kommer ind.

Sidst, men ikke mindst, ligger der også onlineforedraget, som du får med som en bonus, ”Få ro på dit urolige barn” og onlinekurset “Sådan får du dit barn til at sove”, som du kan se, imens du venter på, at det første modul bliver frigivet.

Den 2. oktober vil det første modul blive frigivet. Samtidig vil arbejdshæftet til dette modul også blive frigivet. Du skal nu sætte dig i ro og mag og høre første modul og samtidig arbejde med arbejdshæftet.

Du skal regne med at sætte ca. 2 timer af til at se videoen og arbejde med de forskellige spørgsmål.

Når du ser videoerne, vil du gradvis få større viden om dit barns udvikling og forudsætninger, samtidig med at du vil få nye redskaber og opgaver, der vil gøre dig i stand til gradvis at hjælpe dit barn med at gøre op med sine uvaner og give både dig og dit barn nye og respektfulde gode vaner.

Vi tager det stille og roligt, og derfor bliver der også kun frigivet et modul ad gangen med 14 dages mellemrum. Det betyder, at du altså kun skal arbejde med én ændring ad gangen, hvilket mindsker risikoen for, at du bliver overvældet.

En uge efter modulet er frigivet, holder vi en liverådgivning, hvor du har mulighed for at få sparring direkte og høre de andre forældres spørgsmål og problematikker.

Den liverådgivning bliver holdt online i et lukket forum, hvor kun jer, der er med på kurset, bliver inviteret ind.

Alle kan stille spørgsmål og få direkte sparring, men for at du ikke skal føle dig udstillet, kommer du kun på med lyd. I kommer altså kun til at se mig og ikke hinanden. Du har endvidere mulighed for at stille spørgsmål før vores liverådgivning, hvis du ikke har mulighed for at deltage og så bare høre optagelsen bagefter, når den bliver lagt op under det frigivne modul.

Mellem modulerne og de live rådgivningssessions har du mulighed for at deltage i debatter, få sparring fra andre forældre og dele sejre og frustrationer i vores lukkede Facebook- gruppe, hvor jeg deltager så meget som muligt.

Gør noget nu

Hør, hvad andre siger

Forældrerådgivning, forældre, forælder, forældresparring, forældreguide, børn, børneopdragelse, barn, barndom, mor, moderskab, familie,

Jeg ringede til Naturligopdragelse.dk, fordi jeg har en dreng på 3 år, som igennem en længere periode vælger at slå sig ud af selv de mindste konflikter.

Han er især hård ved mindre børn og skubber og niver for at få det, han vil have.

Har forsøgt mange forskellige ting for at løse problemet uden held.

Nu er han begyndt i børnehave, og pædagogerne synes også, det er et problem hos dem.

Jeg søgte på Google efter nogen, der kunne hjælpe mig, og her faldt jeg over hjemmesiden Naturligopdragelse med Trine, som havde en meget spændende profil. Jeg læste om Trine og de ting, som hun kunne, og det var lige det, jeg havde ledt efter rigtig længe.

Jeg har tidligere forsøgt at få hjælp af venner og bekendte og af sundhedsplejersken, men ingen har kunnet give mig den hjælp, jeg har fået fra Trine.

Trine hjalp mig ved at give mig konkrete forslag til håndteringen af de forskellige situationer.

Noget, jeg var specielt glad for, var, at det var specifikt og konkret.

Trine var god til at sætte sig grundigt ind i de forskellige problemer og tage fat i roden af problemet.

Og jeg kunne specielt godt lide, at Trine havde sat sig ind i vores problemer på forhånd og havde udtænkt nogle forslag til at løse problemerne.

Jeg synes, Trine var grundig og udviste stor interesse for at hjælpe os bedst muligt. Vi fik bl.a. ideer til lege, hvor jeg kan hjælpe ham med at få styr på hans impulsreaktioner.

Jeg anbefaler Naturligopdragelse.dk. Trine har en kæmpe stor viden og er meget dygtig til at rådgive og hjælpe.

Jeg stod med mine problemer og kunne næsten ikke se nogen udvej, da jeg havde forsøgt så mange forskellige tiltag. Trine kunne trøste mig lidt, og hun kunne vise mig en udvej ved forskellige håndgribelige tiltag.  

Mia, mor til 3-årig

Mia

Jeg kontaktede Naturligopdragelse, fordi jeg gerne ville have hjælp til at hjælpe vores 3-årige søn i den rigtige retning med hans udvikling og redskaber til, hvordan vi tackler hans udfordringer, og fordi Trine lød til at have godt styr på, hvad hun skrev, og de tiltag, hun kom med på sin blog.

Trine hjalp mig ved at komme med mange nyttige råd, og hun hjalp mig med at se tingene fra en anden side, som gavnede vores søn.

Noget, jeg var specielt glad for, var Trines væsen, som appellerede til mit morhjerte, og jeg følte instinktivt, at Trines tilgang var den rigtige tilgang.

Trines kærlige og forstående tilgang samt hendes gode forslag til en bedre hverdag uden mange konflikter var jeg også særlig glad for.

Det har været en rigtig god oplevelse, hvor Trines forståelse for det at have to små børn, hendes venlighed og fleksibilitet har gjort det til en god oplevelse fra start til slut.

Det har også været dejligt, at jeg efter hver samtale har fået sendt lydfilen med vores samtale.

Jeg anbefaler Naturligopdragelse.dk til alle andre forældre, der gerne vil have hjælp til at hjælpe deres børn i den rigtige retning samt redskaber til at tackle de udfordringer, der kan være med børn.

Jeg tror, mange kan have nytte af Trines viden, som er bred, og hendes evne til at “læse” børns behov uden at have mødt dem.

Cille, mor til 2 børn

forældre, forældreskab, forælder, forældrerådgivning, forældrerådgiver, forældresparring, forældreguide, familie, familieliv, børn, børneopdragelse,, barn, barndom, gladebørnCille
forældre, forælder, forældreskab, forældrerådgivning, forældresparring, forældreguide, familie, familieliv, børn, børneopdragelse, barn, barndom

Jeg tog kontakt til Naturligopdragelse.dk, fordi jeg havde svært ved at forstå min seksårige, som er begyndt at skabe problemer i hverdagen, i form af at han ikke lytter til, hvad man siger til ham, og han gør det modsatte af det, han bliver bedt om. Det har lillesøsteren også lært af ham og er begyndt at have samme adfærd.

Jeg kan rigtig godt lide de metoder og den rådgivning, der bliver skrevet om til forældrene. Metoderne er nemlig gode og realistiske og giver mening, når man afprøver dem.  

Naturligopdragelse.dk hjalp mig ved at give mig råd om at sætte klare grænser overfor børnene, og hvordan det både kan hjælpe børnene og forældrene, når man holder fast i dem.  

Det hjalp mig med mine børn, da de var nogle forvirrede unger, som ikke helt vidste, hvad der blev forventet af dem. Men med tiden blev både de og jeg sikker på, hvordan der skulle sættes grænser.  

Noget, jeg specielt var glad for, var, at der bliver taget hensyn til barnets følelser, samtidig med at man som forælder får sat nogle faste grænser.  

Hvorfor barnet har en bestemt adfærd, eller hvorfor de gør, som de gør, bliver beskrevet meget fint og på en forståelig måde, hvor man tænker: ”Aha, så det er derfor”.  

Så det bliver forklaret meget fint, og straks får man nogle tips til forældrenes handleovervejelser.  

Og det, jeg specielt godt kunne lide, er, at jeg også lærer mange ting, hver gang jeg læser noget på bloggen. Det ønsker jeg, at andre forældre også skal læse og få gavn af.

Jeg anbefaler klart Naturligopdragelse.dk til andre, der har svært ved at forstå deres børns adfærd.

Hosai, mor til 6-årig

Hosai

Tag det første skridt mod dit nye liv nu

Pris 1497 kr. indtil 1.10. 2019 klokken 22.00

Betal 499 kr over 3 måneder

Normalpris 2997,00 kr.

Skal du være den næste til at få et liv med glæde, overskud og respektfulde børn?

Pris 1497 kr. Men kun indtil den 1.10.2019 klokken 22.00.

Ratebetaling 499 kr. over 3 måneder.

Normalpris 2997,00 kr.

FAQ – Har du nogen spørgsmål?

Det kan jeg ikke fortælle dig for folk er forskellige.

Til gengæld vil jeg spørger dig;

Hvad er det værd for dig at du aldrig mere skal sige den samme ting 7 gange før dit barn høre efter?

Hvad er det værd for dig at du bliver mødt med respekt og at dit barn taler ordentligt til dig?

Hvad er det værd for dig at du aldrig mere skal slås, sparkes og spyttes på?

Hvad er det værd for dig at du kan tage dit barn med ud uden at du skal skamme dig over hans eller hendes opførsel?

Hvad er det værd for dig at du med glæde kan stå op om morgenen for du ved at du i hvert faldet ikke skal kæmpe med dit barn?

Når du deltager i RESPEKT-forløbet vil du opnå mere overskud, energi og glæde.

Men du vil også komme til at spare en masse penge for du vil ikke længere sige ja til at købe alt muligt slik, legetøj og unødvendige ting som dit barn beder om bare for at slippe for konflikten ved at sige nej.

Du vil heller ikke bruge ekstra mange penge på hurtig take away mad fordi dit overskud er væk i stedet vil du have overskud til at hygge dig med madlavningen sammen med dit barn for du ved at der er en gensidig respekt.

Så dette kursus betaler faktisk sig selv hjem igen.

Jeg har valgt at gøre dette kursus ekstra billigt fordi det er første gang jeg holder det. Det betyder ikke at det er af ringe kvalitet eller at det ikke er gennemarbejdet men derimod at der kan forekomme enkelte fejl og at du får mulighed for at påvirke kurset hen af vejen så det bliver så god som muligt.

 Samtidig er det online hvilket betyder at jeg ikke skal bruge en masse penge på leje af lokaler, forplejning og transport.

Hvis det havde været et fysisk kursus ville det have kostede meget mere.

Du har mulighed for at betale for RESPEKT-forløbet i 3 rater hvilket betyder at det kun kommer til at koste dig 499 kr. pr rate.

Første rate betaler du med det samme og herefter betaler du en rate hver måned.

Du kan også vælge at betale de 1497 kr på en gang hvis du heller vil det.

RESPEKT-forløbet er et meget grundigt, men samtidig meget overkommeligt forløb.

For at du kan få de bedste resultater og få ændret dit barns og dine egne dårlige vaner, har du brug for støtte igennem en længere periode.

 Det er ikke en quickfix løsning men et varigt resultat du får og som du kan bruge, ikke bare i de situationer hvor dit barn er respektløs men også i mange af de andre situationer du som forældre kommer til at stå igennem dit barns liv.

Hvis du af en eller anden grund er forhindret i at følge forløbet lige nu, kan du stadig benytte dig af det gode tilbud.

Alt materialet vil være tilgængeligt online, og du kan gå i gang med dit forløb når det passer dig.

Så hvis du synes, det er noget for dig, så tilmeld dig nu mens det er billigt.

RESPEKT- forløbet er et helt unik forløb som skiller sig ud i forhold til andre online kurser ved at være tilrettelagt så der både er mulighed for at tilegne sig viden på egen hånd via de 5 videoer, arbejde refleksivt med din egen rolle og adfærd samt tilpasse den tilegnede viden til sin egen familie og dennes problematikker.

Ud over det bliver du holdt i hånden hele vejen igennem og får mulighed for direkte sparring samt sparring med andre forældre.

Derfor er du med mine metoder garanteret et meget bedre resultat, end du har prøvet før.

Det kan jeg godt forstå.

Jeg har gjort mig meget umage med at gøre det så let og ligetil som muligt.

Når du tilmelder dig, får du med det samme en e-mail med dit login, og der ligger allerede en introduktionsvideo til dig i når du logger ind.

Derefter får du hver anden uge en e-mail med adgang til næste modul.

Er du i tvivl om det mindste, så spørger du bare enten pr. e-mail eller via vores fælles Facebook gruppe.

Jeg kan godt forstå din bekymring.

Der findes mange forskellige online kurser og udbyder og det er desværre ikke alle der lige grundige.

Jeg har derimod sat mig virkelig meget ind i dette emne og jeg er dedikeret til din succes.

Derfor har jeg gjort alt hvad jeg kunne for at levere et uforligneligt kursus.  

Samtidig tilbyder jeg 14 dages uforpligtende prøve på kurset.

Hvis du ikke er tilfreds, så refunderer jeg alle dine penge igen indenfor 14 dage efter kursusstart.

I RESPEKT forløbet er der lagt meget fokus på at gøre det så nemt og konkret som muligt.

Det betyder at du altså får konkrete øvelser der giver dig redskaber til selv i en travl hverdag at vide præcis hvordan du skal reagere når dit barn opføre sig respektløst.

Det er altså en simpel og overskuelig metode, som med garanti virker.

Du har måske før været ude for, at det var svært at følge en metode men det er det ikke med RESPEKT forløbet.

Det kender jeg godt.

Det kan virke lidt skræmmende, når du ikke ved helt præcis, hvordan det vil være.

Men jeg kan love dig, at vi går stille og roligt frem.

Ofte er det også sådan, at du først bliver klar i det øjeblik, du tager en beslutning.

Det kender jeg godt.

Det kan virke lidt skræmmende, når du ikke ved helt præcis, hvordan det vil være.

Men jeg kan love dig, at vi går stille og roligt frem.

Ofte er det også sådan, at du først bliver klar i det øjeblik, du tager en beslutning.

Det kender jeg godt.

Heldigvis kan du se materialet, når du vil og hvor du vil.

Det er nemlig tilgængeligt 24 timer i døgnet online.

Du kan altså vælge at benytte dig af det gode tilbud nu og så gå i gang med forløbet senere, når det passer dig bedre.

Bare rolig.

Materialet er delt op i logiske små bidder, som er meget nemme at følge.

Du skal ikke bruge mere end max 2 timer pr uge på videoen og de øvelser, der hører til.

Og videoerne kan du nemt høre på vej på arbejde eller når dit barn er puttet. 

Det kan jeg sådan set godt forstå.

Men du er ikke alene.

I forhold til gruppecoaching behøver du ikke at deltage med navn.

Du kan være anonym og være med som passiv deltager og stadig få lige så meget ud af at være med.

Der er heller ikke nogen, der kan se, at du har købt produktet, så du kan være fuldstændig anonym. 

Du har 14 dages tilfredshedsgaranti.

Det vil sige du kan være med de to første uger og se det første materiale.

Derefter kan du beslutte dig for, om du vil beholde det og fortsætte forløbet ud.

Det gør det helt sikkert for dig at melde dig til.

Du skriver blot en mail til mig så refunderer jeg dit køb

Det kan du muligvis, men der er en grund til, at du ikke har gjort det endnu.

For det første er det meget uoverskueligt at finde ud af hvor de skal starte.

Der er så mange modsatrettede råd på nettet at det kan gøre en helt rundtosset.

Samtidig ville du skulle bruge 1000 timer på Google, for at få al den viden jeg har pakket ned i dette forløb og det er jo lidt spild af tid.

 

Hvis du før har prøvet at ændre en dårlig vane hos dit barn eller hos dig selv så, ved du også, hvor svært det kan være.

Det er fordi, de fleste har brug for støtte til at lave deres vaner om.

Der er altså intet galt med hverken dig eller dit barn.

Vi er alle bare mennesker, og der skal lidt mere end viljestyrke til for at ændre en vane.

RESPEKT – forløbet er blevet til på baggrund af al min viden, mine uddannelser og mine kunders problematikker.

Jeg har prøvede alle metoderne af selv og ved at de virker.

Og det er de metoder jeg har brugt når jeg har hjulpet mine kunder og de har fået gode resultater.

Jeg er sikker på, at jeg også kan hjælpe dig, selvom du har prøvet alle mulige andre ting før.

Du kan se her hvad nogle af mine tidligere kunder har sagt.

trine andreasen, naturligopdragelse, forældrerådgiver, forfatter, foredragsholder, børneopdragelse, naturligopdragelse, gladebørn,

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis der opstår nogle spørgsmål.

Jeg håber vi ses på RESPEKT – forløbet

P.S vi lukker for tilmelding den 1. oktober kl. 22.00

Your Content Goes Here
Your Content Goes Here
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec