• Respekt, børn, børneopdragelse, forældre, naturligopdragelse, forældreskab, forælder, gladeforældre, glade børn, gladebørn, forældrerådgiver, forældrekursus, harmoniifamilien, familie

RESPEKT–forløbet!

– Fra konflikter til respektfulde, rolige og glade børn på bare 10 uger!

Respekt, børn, barn, barndom, børneopdragelse, opdragelse, forældre, forældreskab, harmoniifamilien, familie, gladebørn, glade børn, online kursus, forældrerådgiver, forældrekursus

RESPEKT–forløbet!

– Fra konflikter til respektfulde, rolige og glade børn på bare 10 uger!

Køb RESPEKT - Forløbet nu og få særlig intropris
RESPEKT - Forløbet starter om
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Du er her, fordi:

Du har et problem med, at dit barn ikke respekterer dig og det, du siger.

Og du vil gøre noget ved det.

Den her løsning er det bedste, jeg kan tilbyde dig, så du kan få et liv fyldt med respekt, glæde og ro så hurtigt som muligt.

RESPEKT-forløbet løser dit problem med, at dine børn ikke udviser respekt for dig og det, du siger.

RESPEKT-forløbet er et onlinekursus, der nemt hjælper dig med at få de simple redskaber, du skal bruge, så du kan få dine børn til at respektere dig og det, du siger, uden trusler, timeout og skældud.

Det foregår ved hjælp af dedikeret onlineundervisning, en arbejdsbog med konkrete redskaber, strategier og refleksionsspørgsmål og et onlineforum med mulighed for direkte sparring med både andre forældre og familierådgiver Trine Andreasen.

Derved får du den bedste mulighed for på bare 10 uger at få rolige og glade børn, der respekterer dig og det, du siger, uden at du behøver at hæve stemmen, true eller bruge timeouts.

Du får 100 % værdi ud af forløbet, hvis du kan genkende følgende:

 • Du har børn, der ikke gør, hvad du beder dem om.

 • Du har børn, der prøver grænser af.

 • Du har børn, der er flabede.

 • Du har børn, der ikke selv tager tøj på, eller børn, der ikke gør andre praktiske ting, selvom de bliver bedt om det.

 • Du har børn, der slår.

 • Du har børn, der går fra bordet, selvom man skal blive siddende, til alle er færdige.

 • Du har børn, der taler grimt.

 • Du har børn, der løber væk, når du kalder.

 • Du har børn, der generelt bare er trodsige.

Oversigt over forløbets 5 moduler

Hvad kan du forvente?

 • Du er garanteret simple og hurtigtvirkende redskaber, der få dit barn til at respektere dig og det, du siger. Men også redskaber, der vil gøre både dig og dit barn mere rolige, glade og give jer et større overskud, da I ikke skal kæmpe så meget.

 • Du vil føle dig gladere som mor og få en større tro på dig selv. Andre forældre vil rose dig og dine børn for deres respektfulde opførsel og spørge dig om hemmeligheden.

Respekt, børn, børneopdragelse, barn, barndom, naturligopdragelse, forældre, forældreskab, forælder, forældrerådgiver, forældrekursus, rolige børn, konflikter, gladebørn, glade børn, familie, harmoni i familien
 • Du vil aldrig mere skulle stå blandt andre mennesker med en følelse af ikke at være en god nok mor, fordi dine børn opfører sig uregerligt. Eller løbe panisk efter dit barn, som er på vej ud på vejen og nægter at stoppe, fordi du siger det. Derimod vil du vide med sikkerhed, at dine børn gør, hvad du siger og ikke af frygt, men af respekt og kærlighed til dig og dem selv.

Skal du være den næste til at få en familie med respektfulde, rolige og glade børn?

Klik på knappen herunder, og tilmeld dig.

 

Straks efter vil du modtage en e-mail med dine login-oplysninger.

Og så er du med på RESPEKT–forløbet

Normalpris 3997,00 kr.

Når du tilmelder dig RESPEKT–forløbet, får du:

 • 5 videoer á ca. 45 minutters varighed med konkret og brugbar viden, som du nemt kan overføre til dit eget liv.  Værdi: 3500,00 kr.

 • 5 live sparringssessions á ca. 1-1½ times varighed, hvor du har mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har, samt at høre andre forældres spørgsmål.  Værdi: 5250,00 kr.

 • 5 arbejdshæfter med refleksionsspørgsmål, øvelser, konkrete handlemuligheder og redskaber til at arbejde med for både dig og dit barn.  Værdi: 497,00 kr.

 • Adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor du kan dele sejre og nederlag, spørge om hjælp, heppe og hjælpe andre forældre, der er i samme situation uden at blive mødt af fordømmende kommentarer og bedrevidende “eksperter”.   Værdi 597,00 kr.

 • Bonus 1: “Få ro på dit urolige barn”. Onlineforedrag á 1 times varighed. Værdi: 197,00 kr.

 • Bonus 2: “Sådan får du dit barn til at sove”. Onlinekursus med 6 moduler plus øvelsesark. Værdi: 349,00 kr.

Alt sammen til en samlet værdi af 10.390,00 kr.

Hvad gør RESPEKT–forløbet bedre end andre forløb?

 • Dette forløb udmærker sig ved at du i RESPEKT-forløbet – modsat for eksempel at købe og læse en bog – ikke kun får dedikeret onlineundervisning, onlinefællesskab med mulighed for direkte sparring, men også får en arbejdsbog lige til at printe ud, der giver dig konkrete redskaber, strategier, sætninger og refleksionsspørgsmål, så du kan tilpasse forløbet til lige præcis din familie og jeres problematik.
  Så slipper du nemlig for at læse dig igennem bunkevis af forskellige bøger uden at finde lige præcis den løsning, du leder efter.
  Hvis du skulle finde samme mængde viden i forskellige bøger, ville du nok først blive færdig, når dit barn er flyttet hjemmefra.

 • Modsat andre onlineforløb, så bliver du i RESPEKT-forløbet både indført i den solide forskningsbaseret psykologiske viden, der er om børns udvikling og de konkrete kommunikationsstrategier, der er i forhold til kommunikationen mellem dig og dit barn.
  Men du bliver det i et letforståeligt hverdagssprog uden skjult fordømmelse og antydninger om, at du ikke er en god nok forælder.
  Så du kan slippe den dårlige samvittighed og i stedet nyde, at du nemt og bekvemt bliver klogere og klogere.
  Helt uden at bruge oceaner af tid.

 • Modsat andre onlineforløb, der findes på markedet, er RESPEKT-forløbet helt uden lommepsykologi og andre quickfix-løsninger, men er derimod et gennemarbejdet forløb med gennemtestede redskaber og et væld af inspiration serveret på en let og overskuelig måde, så du ikke bliver overvældet af for meget materiale på én gang.
  Så du kan i stedet glæde dig over dine fremskridt og nyde, at du har god tid til at implementere redskaberne i din familie.

 • Da RESPEKT-forløbet er et onlineforløb, betyder det modsat et fysisk forløb, at du ikke skal møde op på et bestemt tidspunkt eller på et bestemt sted.
  Du kan altså ikke komme for sent eller blive nødt til at misse et modul, fordi du har syge børn derhjemme.
  Det betyder, at du har mulighed for at se det, når du vil, og hvor du vil.
  Det eneste, det kræver, er en internetadgang og et apparat, du kan se det på.
  Og når du først har downloadet det, behøver du ikke engang internetadgang.
  Og det bedste er, at du kan se det, lige så mange gange du vil, og du kan se det sammen med din partner eller ægtefælle, så I sammen kan implementere de konkrete redskaber, der virker bedst for jeres familie.

  RESPEKT-forløbet er altså skræddersyet til den travle børnefamilie med en stram logistik i forvejen.   

 • Hvis du skulle have samme dybdegående og omfattende forløb som et 1:1-forløb, ville prisen være mere end 12 gange så meget.
  Samtidig med at du ikke ville have mulighed for nemt at sparre med andre forældre, der sidder med samme problematikker som dig.

 • Da dette forløb er essensen af de vigtigste teorier og redskaber, mere end 10 års erfaring med at hjælpe børn og deres familier samt diverse uddannelser og kurser, sparer du hundredvis af timer, som du skulle have brugt foran computeren med at google efter svar på dine spørgsmål. Tid, du nu i stedet kan bruge på at være sammen med din familie eller på dig selv.

 • Da RESPEKT-forløbet er et onlineforløb, bliver det muligt at gøre det meget billigere, end det ellers ville have været.
  Det betyder, at du faktisk kun skal betale omkring 22,20 kr. om dagen.
  For 22,20 kr. kan du ikke engang få en latte hos Starbucks eller Espresso House.

Sådan foregår RESPEKT–forløbet

 • Det er et onlineforløb, hvor der er mulighed for at se de frigivne moduler, når du har tid og lyst.

  Det betyder, at du selv kan planlægge, hvor og hvornår du vil se de frigivne moduler, og hvis du bliver forstyrret, kan du bare se dem igen.

 • Det starter 2. marts og løber over 10 uger, hvilket betyder, at du har god tid til at sætte dig ind i hvert modul uden at stresse, og uden at du føler, du kommer bagud.

 • Der bliver frigivet et modul i alle lige uger, og i alle ulige uger vil der være livesparring, hvor du har mulighed for at få direkte sparring på dine problematikker.

  Det betyder, at du har 14 dage til at arbejde med hvert enkelt modul, og at du har mulighed for at få direkte hjælp og sparring undervejs.

 • Du har mulighed for at komme i en lukket Facebook-gruppe med andre forældre, der på samme måde som dig oplever, at deres børn ikke respekterer dem, eller hvad de siger. Det betyder, at du ikke er alene, og at du får et rum, hvor du må græde, grine, bitche og dele både modgang og medgang. Uden at der er nogen, der kigger skævt på dig eller kommer med dumme kommentarer.

 • RESPEKT-forløbet er en vekselvirkning mellem onlineundervisning, “hjemmearbejde” og direkte sparring, og det betyder, at du vil opleve, at du ikke bare er blevet klogere på dit barn, men også på din familie og jeres handlemønstre. Det betyder, at dette ikke bare er et forløb, der giver dig redskaberne til at håndtere denne problematik, men også redskaberne til at håndtere de mange forskelligartede problematikker, man oplever som forælder.

Helt konkret

 • Du køber RESPEKT-forløbet.
 • Du får tilsendt dit personlige login.
 • Du kan nu følge linket og logge ind på RESPEKT-platformen.
 • Følg linket nederst på siden, hvis du vil være med i den fælles lukkede Facebook-gruppe, hvor du har mulighed for at få sparring med andre forældre, der er i samme situation som dig. Eller hvis du bare gerne vil dele frustrationer, sejre, glæder eller nederlag.
 • Mandag den 2. marts bliver første modul frigivet. Herefter bliver modulerne frigivet hver 14. dag over de næste 10 uger. Det er altid om onsdagen i ulige uger. Videoerne bliver liggende, så du kan se dem, når du vil. Der bliver også frigivet en arbejdsbog med spørgsmål og konkrete øvelser.
 • I ulige uger holder vi livesparring via et program, der hedder Zoom. Det bliver enten onsdag formiddag eller torsdag aften. Når vi starter, får du mulighed sammen med de andre deltagere at byde ind med, hvilken dag og tid der passer bedst. Ved den live sparring kan du enten deltage direkte og komme igennem med lyd, så du kan stille mig direkte spørgsmål, eller du kan skrive spørgsmålene på forhånd, og så svarer jeg på dem. Du kan efterfølgende se videoen, når det passer dig.
 • Imellem livesparring og modulerne har du mulighed for at deltage i vores fælles lukkede Facebook-gruppe, som kun er for dem, der er tilmeldt dette forløb.
 • Hvis du har spørgsmål om selve forløbet, er du altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@naturligopdragelse.dk, hvor jeg hurtigt, eller du kan tagge mig i Facebook-gruppen, hvor jeg også regelmæssigt kommer forbi.

Sådan vil RESPEKT–forløbet forandre dit liv

 • RESPEKT-forløbet vil ikke bare give dig redskaberne til at få dit barn til at respektere dig og det, du siger.


  Du vil også opleve, at både du og dit barn er mere rolige, glade og har større overskud, da I ikke skal kæmpe så meget.


  Din familie vil også opleve dig som en gladere mor, der tror på sig selv, og som smitter med sit overskud og gode humør.


  Andre forældre vil rose dig og dine børn for sin respektfulde opførsel og spørge dig om hemmeligheden.

 • Du vil aldrig mere skulle stå blandt andre mennesker med en følelse af ikke at være en god nok mor, fordi dine børn opfører sig uregerligt.


  Eller løbe panisk efter dit barn, som er på vej ud på vejen og nægter at stoppe, fordi du siger det.


  Derimod vil du vide med sikkerhed, at dine børn gør, hvad du siger og ikke af frygt, men af respekt og kærlighed til dig og dem selv.

 • Du vil efter RESPEKT-forløbet have meget mere kvalitetstid både til dig selv og til dine børn, for den tid, du i dag bruger på konflikter, skænderier og diskussioner, vil være minimal efter RESPEKT-forløbet.


  Så nu kan du tage i svømmehallen, på legepladsen eller besøge venner og familie uden frygt for dit barns opførsel.

 • Jeg tænker tit på, hvor mange familier der kæmper med sine børn, og hvor ærgerligt det er, at jeg kun kan hjælpe en familie ad gangen.


  Det er næsten ikke til at holde ud.


  For jeg brænder så meget for at hjælpe alle familier med at lære de redskaber at kende, som de skal bruge for at få det familieliv, de drømmer om.


  Et familieliv med kærlighed, tryghed og respekt.


  Jeg oplever dagligt familier, der mistrives, og som kæmper med frustrationer over ikke at få deres børn til at samarbejde.


  Derfor vil jeg gerne hjælpe, og med disse redskaber og metoder vil jeg med garanti også kunne hjælpe dig.

 • Jeg har lavet RESPEKT-forløbet, fordi jeg igennem min praksis som forældrerådgiver møder utrolig mange forældre, der ikke helt ved, hvordan de skal få deres børn til at respektere dem og det, de siger, uden at det bliver kæft, trit og retning.


  Forældrene kommer til mig med problemer, som at deres børn slår, svarer igen eller løber sin vej, når de kalder.


  Igennem de sidste 10 år, med forskellige uddannelser, kurser og erfaringer fra min rådgivningspraksis, har jeg fundet ud af, at der er nogle forskellige redskaber, der bare virker hver gang.

  Det er redskaber og metoder, jeg har brugt med stor succes.

  Og forældre, der har brugt disse redskaber og metoder, fortæller med glæde, hvordan de oplever, at deres børn er mere rolige, hører efter, samarbejder og respekterer dem og det, de siger.

  Det betyder, at disse forældre har mere overskud, større glæde og generelt har en større trivsel i familien.

  De fleste forældre, der henvender sig til mig, forventer at få hjælp med én problematik, men med disse redskaber og metoder får de hjælp til flere af de problematikker, man oplever at stå med som forælder.  

Oplev succes, og mærk forskellen

RESPEKT-forløbet er et onlinekursus, som du får adgang til løbende. Det, der sker, når du har valgt at investere i dette kursus, er, at du som det første får tilsendt en mail med dit private login til kursusområdet.

Når vi starter vil du få en introvideo, hvor du kan se, hvilke moduler du skal igennem i løbet af de næste 10 uger.

Du vil også får en kursusplan, så du kan se, hvilke datoer de forskellige moduler bliver frigivet, og hvilke dage vi har livesparring.

Og der vil ligge et link til vores fælles lukkede Facebook-gruppe, hvor du kan søge om optagelse. Det er kun mig, der lukker folk ind i denne gruppe, og derfor er det kun forældre, der ligesom dig har valgt at investere i dette kursus, der kommer ind.

Sidst, men ikke mindst, ligger der også onlineforedraget, som du får med som en bonus, ”Få ro på dit urolige barn” og onlinekurset “Sådan får du dit barn til at sove”, som du kan se, imens du venter på, at det første modul bliver frigivet.

Den 2. marts vil det første modul blive frigivet. Samtidig vil arbejdshæftet til dette modul også blive frigivet. Du skal nu sætte dig i ro og mag og høre første modul og samtidig arbejde med arbejdshæftet.

Du skal regne med at sætte ca. 2 timer af til at se videoen og arbejde med de forskellige spørgsmål.

Når du ser videoerne, vil du gradvis få større viden om dit barns udvikling og forudsætninger, samtidig med at du vil få nye redskaber og opgaver, der vil gøre dig i stand til gradvis at hjælpe dit barn med at gøre op med sine uvaner og give både dig og dit barn nye og respektfulde gode vaner.

Vi tager det stille og roligt, og derfor bliver der også kun frigivet et modul ad gangen med 14 dages mellemrum. Det betyder, at du altså kun skal arbejde med én ændring ad gangen, hvilket mindsker risikoen for, at du bliver overvældet.

En uge efter modulet er frigivet, holder vi en liverådgivning, hvor du har mulighed for at få sparring direkte og høre de andre forældres spørgsmål og problematikker.

Den liverådgivning bliver holdt online i et lukket forum, hvor kun jer, der er med på kurset, bliver inviteret ind.

Alle kan stille spørgsmål og få direkte sparring, men for at du ikke skal føle dig udstillet, kommer du kun på med lyd. I kommer altså kun til at se mig og ikke hinanden. Du har endvidere mulighed for at stille spørgsmål før vores liverådgivning, hvis du ikke har mulighed for at deltage og så bare høre optagelsen bagefter, når den bliver lagt op under det frigivne modul.

Mellem modulerne og de live rådgivningssessions har du mulighed for at deltage i debatter, få sparring fra andre forældre og dele sejre og frustrationer i vores lukkede Facebook- gruppe, hvor jeg deltager så meget som muligt.

Gør noget nu

Hør, hvad andre siger

‘Det er den bedste investering jeg nogensinde har gjort!”

Jeg valgte at investere i RESPEKT forløbet fra Naturligopdragelse.dk da især min datter opførte sig respektløst og at jeg havde svært ved at sætte grænser.

Jeg valgte RESPEKT forløbet fordi jeg forestillede mig at vi også ville komme ind på nogle emner som jeg ikke selv ville have overvejet at søge viden om, og dermed komme hele paletten rundt fremfor jeg selv skulle plukke hist og her fra nettet.

Og fordi jeg var nysgerrig på at høre andres oplevelser.

 

Jeg er meget tilfreds med videoerne og jeg er endnu mere tilfreds med at jeg kan gense dem, og dermed arbejde kontinuerligt fordi for mit vedkommende er jeg nødt til at gense det flere gange for rigtig at forstå det.

Jeg skal f.eks. i februar gense det hele og lægge nye ”planer” da jeg var fraværende sidst i forløbet pga travlhed.

Jeg kan med sikkerhed sige at det ville have fungeret dårligt for mig kun at have det på lydfil, da jeg ikke er specielt auditiv.

Noget, jeg var specielt glad for, var videoerne og arbejdsbogen.

Og jeg kunne specielt godt lide følelsen af at have en samlet pakke med alle modulerne samlet et sted som jeg kan arbejde ud fra – helt konkret skrive det ned som jeg vil arbejde på.

Tidligere har jeg måske læst en del på nettet, og måske også gemt linksene, men jeg synes det er rart at have det hele samlet et sted.

Og det at jeg føler at jeg har den ”hellige manual”.

Det giver tryghed og en tro på at jeg godt kan komme i mål.

Jeg kan også godt lide den måde videoerne er bygget op på med at sætningerne står i punktform.

Og så kan jeg godt lide følelsen af at man ikke står alene med det, men at der er råd og hente f.eks ved Q&A og fb-gruppen

Det er den bedste investering jeg nogensinde har gjort.

Frida, enligmor til en dreng på 3 og en pige på 4 år. 

“Vi oplever at der er færre konflikter og mere ro i hverdagen!” 

Vi valgte at investere i RESPEKT forløbet fra Naturligopdragelse.dk da vores søn i en perioder har oplevet angst, han blev mere urolig og fik sværere ved at regulere sine følelser og høre efter.

Og fordi vi gerne ville have mere viden og flere redskaber til hvordan vi bedst kan løse konflikter og på den måde give ham de bedste betingelser herhjemme.

Gennem RESPEKT forløbet er vi blevet bevidste om kommunikationsstil. 

Vi kunne se at vores kommunikationsstil har meget stor betydning for den måde vores søn reagere på. 

Vi er også blevet meget bedre til at arbejde med konsekvenser og så er vi også blevet mere bevidste om at give ham en proteinrig kost.

Og det har været til stor nytte.

Det var fantastisk at få redskaber og metoder i sammenhæng. 

Først blev der lagt et fundament af viden omkring området og bagefter blev der bygge ovenpå med redskaber og metoder.

Noget jeg var specielt glad for var mulighed for at stille specifikke spørgsmål til QA og få gode eksempler på hvordan man kan håndtere en situation.

Det har været meget givende og lærerigt. 

Vi oplever at der er færre konflikter og mere ro i hverdagen.

Jeg vil anbefale RESPEKT forløbet til andre forældre der ligesom os har et barn der har svært ved at regulere sine følelser og høre efter.

Pouline mor til 2

“Den store forskel for mig er efter RESPEKT forløbet, at jeg ved jeg gør det rigtige og dermed bliver ved med at gøre det samme!”

Vi valgte at investere i RESPEKT forløbet fra Naturligopdragelse.dk da vores søn på 4 år opførte sig respektløst over for os. 

Det var faktisk et tilfældigt at jeg faldt over RESPEKT forløbet på fb. 

Den var fin til at jeg kunne stille spørgsmål i den dertilhørende lukkede Facebook gruppe, så man kunne se at andre havde de samme problematikker. 

Noget, jeg var specielt glad for, var at der var godt med mulighed for sparring, de konkrete redskaber og muligheden for at vende hverdagens udfordringer i Q&A 

Jeg kunne specielt godt lige Guldsætningen, og i det hele taget har jeg efter RESPEKT forløbet flytte fokus over på mig selv. 

Derudover gør jeg alt hvad jeg kan, for ikke at hæve stemmen, og roser og anerkender den ønskede adfærd som vi lærte på forløbet. 

Den store forskel for mig er efter RESPEKT forløbet, at jeg ved jeg gør det rigtige og dermed bliver ved med at gøre det samme. 

Tidligere har vi forsøgt os med mange ting, men ikke været vedholdende når det ikke har virket med det samme. 

Jeg anbefaler RESPEKT forløbet til andre forældre der ligesom os har et barn der er respektløs over sine forældre. 

Mia, mor til en pige på 4 måneder og en dreng på 4 år

“Jeg var træt af at være en sur forældre, som skældte lidt for meget ud!”

Jeg valgte at komme med på RESPEKT forløbet fordi vi kæmpede med vores ældste på 5½, som konstant udfordrer og er “rasmus modsat” hvilket desværre medførte sure forældre, som skældte lidt for meget ud.

Og fordi jeg godt kan li’ selv at sætte mig ind i ting, og tænkte derfor et online kursus måske kunne hjælpe mig/os. 

Jeg synes videoformatet virkede fint. 

Jeg deltog på Q&A og det fungerede godt, at man kunne komme igennem live med sit problem.

Noget, jeg var specielt glad for, var at det nu er tilgængelig for mig efterfølgende, så jeg kan følge det i mit tempo. 

Det at jeg har været med til har været en god oplevelse og jeg anbefale RESPEKT forløbet til alle forældre der kæmper med børn, som konstant udfordrer og er “rasmusmodsat”. 

Rie, mor til 2 piger på henholdsvis 2 og 5 år.

“Super godt forløb. Vi har fået en meget roligere dreng!” 

Vi kom med på RESPEKT forløbet da vores søn på snart 6 var meget udadreagerende. 

Og fordi vi synes prisen var overskuelig og tiden på 10 uger passende. 

Vi var synes alle metoderne har været rigtigt gode. Og vi kunne særlig godt lide at der er teori på hvorfor man skal bruge metoderne. 

Det vi var særlige glade for var at det virker og er enkelt. 

Det var et super godt forløb og vi har fået en meget roligere dreng. 

Jeanette, mor til dreng på snart 6 år.

“Noget jeg var specielt glad for var redskaberne om impulskontrol!”

Jeg købte RESPEKT forløbet fordi jeg havde en urolig og uartig 3 årig dreng. 

Og fordi RESPEKT forløbet virkede overkommeligt. 

Noget jeg var specielt glad for var redskaberne om Impulskontrol og jeg kunne især godt lide de forskellige redskaber/metoder der blev præsenteret. 

Min oplevelse var rigtigt godt og jeg vil klart anbefale RESPEKT forløbet til andre forældre med urolige og uartige 3 årige.

Laurits, far til en dreng på 3 år. 

Tag det første skridt mod dit nye liv nu

Normalpris 3997,00 kr.

Skal du være den næste til at få et liv med glæde, overskud og respektfulde børn?

Normalpris 3997,00 kr.

FAQ – Har du nogen spørgsmål?

Er kurset pengene værd?

Det kan jeg ikke fortælle dig for folk er forskellige.

Til gengæld vil jeg spørger dig;

Hvad er det værd for dig at investere i dit barn udvikling? 

Hvad er det værd for dig at kunne møde dit barn hvor han er og undgå mange af jeres konflikter? 

Hvad er det værd for dig at du aldrig mere skal slås, sparkes og spyttes på?

Hvad er det værd for dig at du kan tage dit barn med ud uden at du skal skamme dig over hans eller hendes opførsel?

Hvad er det værd for dig at du med glæde kan stå op om morgenen for du ved at du i hvert faldet ikke skal kæmpe med dit barn?

Når du deltager på “Hjælp dit umodne barn” vil du opnå mere overskud, energi og glæde.

Men du vil også komme til at spare en masse penge for du vil ikke længere sige ja til at købe alt muligt slik, legetøj og unødvendige ting som dit barn beder om bare for at slippe for konflikten ved at sige nej.

Du vil heller ikke bruge ekstra mange penge på hurtig take away mad fordi dit overskud er væk i stedet vil du have overskud til at hygge dig med madlavningen sammen med dit barn for du ved hvordan du skal håndtere dit umodne barn.

Så dette kursus betaler faktisk sig selv hjem igen.

Det kan jeg ikke fortælle dig for folk er forskellige.

Til gengæld vil jeg spørger dig;

Hvad er det værd for dig at du aldrig mere skal sige den samme ting 7 gange før dit barn høre efter?

Hvad er det værd for dig at du bliver mødt med respekt og at dit barn taler ordentligt til dig?

Hvad er det værd for dig at du aldrig mere skal slås, sparkes og spyttes på?

Hvad er det værd for dig at du kan tage dit barn med ud uden at du skal skamme dig over hans eller hendes opførsel?

Hvad er det værd for dig at du med glæde kan stå op om morgenen for du ved at du i hvert faldet ikke skal kæmpe med dit barn?

Når du deltager i RESPEKT-forløbet vil du opnå mere overskud, energi og glæde.

Men du vil også komme til at spare en masse penge for du vil ikke længere sige ja til at købe alt muligt slik, legetøj og unødvendige ting som dit barn beder om bare for at slippe for konflikten ved at sige nej.

Du vil heller ikke bruge ekstra mange penge på hurtig take away mad fordi dit overskud er væk i stedet vil du have overskud til at hygge dig med madlavningen sammen med dit barn for du ved at der er en gensidig respekt.

Så dette kursus betaler faktisk sig selv hjem igen.

Jeg har valgt at gøre dette kursus ekstra billigt fordi det er vigtig for mig at kunne hjælpe så mange familier som muligt.

Det betyder ikke at det er af ringe kvalitet eller at det ikke er gennemarbejdet.

Samtidig er det online hvilket betyder at jeg ikke skal bruge en masse penge på leje af lokaler, forplejning og transport.

Hvis det havde været et fysisk kursus ville det have kostede meget mere.

Du har mulighed for at betale for RESPEKT-forløbet i 3 rater hvilket betyder at det kun kommer til at koste dig 499 kr. pr rate.

Første rate betaler du med det samme og herefter betaler du en rate hver måned.

Du kan også vælge at betale de 1497 kr. på en gang hvis du heller vil det.

RESPEKT-forløbet er et meget grundigt, men samtidig meget overkommeligt forløb.

For at du kan få de bedste resultater og få ændret dit barns og dine egne dårlige vaner, har du brug for støtte igennem en længere periode.

Det er ikke en quickfix løsning men et varigt resultat du får og som du kan bruge, ikke bare i de situationer hvor dit barn er respektløs men også i mange af de andre situationer du som forældre kommer til at stå igennem dit barns liv.

Hvis du af en eller anden grund er forhindret i at følge forløbet lige nu, kan du stadig benytte dig af det gode tilbud.

Alt materialet vil være tilgængeligt online, og du kan gå i gang med dit forløb når det passer dig.

Så hvis du synes, det er noget for dig, så tilmeld dig nu mens det er billigt.

RESPEKT- forløbet er et helt unik forløb som skiller sig ud i forhold til andre online kurser ved at være tilrettelagt så der både er mulighed for at tilegne sig viden på egen hånd via de 5 videoer, arbejde refleksivt med din egen rolle og adfærd samt tilpasse den tilegnede viden til sin egen familie og dennes problematikker.

Derfor er du med mine metoder garanteret et meget bedre resultat, end du har prøvet før.

Det kan jeg godt forstå.

Jeg har gjort mig meget umage med at gøre det så let og ligetil som muligt.

Når du tilmelder dig, får du med det samme en e-mail med introduktions videoen og modul 1.

Derefter får du hver uge en e-mail med næste modul.

Er du i tvivl om det mindste, så spørger du bare pr. e-mail.

Jeg kan godt forstå din bekymring.

Der findes mange forskellige online kurser og udbyder og det er desværre ikke alle der lige grundige.

Jeg har derimod sat mig virkelig meget ind i dette emne og jeg er dedikeret til din succes.

Derfor har jeg gjort alt hvad jeg kunne for at levere et uforligneligt kursus.  

Samtidig tilbyder jeg 14 dages uforpligtende prøve på kurset.

Hvis du ikke er tilfreds, så refunderer jeg alle dine penge igen indenfor 14 dage efter kursusstart.

I RESPEKT forløbet er der lagt meget fokus på at gøre det så nemt og konkret som muligt.

Det betyder at du altså får konkrete øvelser der giver dig redskaber til selv i en travl hverdag at vide præcis hvordan du skal reagere når dit barn opføre sig respektløst.

Det er altså en simpel og overskuelig metode, som med garanti virker.

Du har måske før været ude for, at det var svært at følge en metode men det er det ikke med RESPEKT forløbet.

Det kender jeg godt.

Det kan virke lidt skræmmende, når du ikke ved helt præcis, hvordan det vil være.

Men jeg kan love dig, at vi går stille og roligt frem.

Ofte er det også sådan, at du først bliver klar i det øjeblik, du tager en beslutning.

Det kender jeg godt.

Heldigvis kan du se materialet, når du vil og hvor du vil.

Det er nemlig tilgængeligt 24 timer i døgnet online.

Du kan altså vælge at benytte dig af det gode tilbud nu og så gå i gang med forløbet senere, når det passer dig bedre.

Det virker lidt for uoverskueligt for mig.

Bare rolig.

Materialet er delt op i logiske små bidder, som er meget nemme at følge.

Du skal ikke bruge mere end max 2 timer pr uge på videoen og de øvelser, der hører til.

Og videoerne kan du nemt høre på vej på arbejde eller når dit barn er puttet. 

Det kan jeg sådan set godt forstå.

Men bare roligt det er kun dig der ved at du er med på holdet.

Og ingen andre får det at vide medmindre du selv fortæller det.

Der er heller ikke nogen, der kan se, at du har købt produktet, så du kan være fuldstændig anonym. 

Du har 14 dages tilfredshedsgaranti.

Det vil sige du kan være med de to første uger og se det første materiale.

Derefter kan du beslutte dig for, om du vil beholde det og fortsætte forløbet ud.

Det gør det helt sikkert for dig at melde dig til.

Du skriver blot en mail til mig så refunderer jeg dit køb

Det kan du muligvis, men der er en grund til, at du ikke har gjort det endnu.

For det første er det meget uoverskueligt at finde ud af hvor de skal starte.

Der er så mange modsatrettede råd på nettet at det kan gøre en helt rundtosset.

Samtidig ville du skulle bruge 1000 timer på Google, for at få al den viden jeg har pakket ned i dette forløb og det er jo lidt spild af tid.

 

Hvis du før har prøvet at ændre en dårlig vane hos dit barn eller hos dig selv så, ved du også, hvor svært det kan være.

Det er fordi, de fleste har brug for støtte til at lave deres vaner om.

Der er altså intet galt med hverken dig eller dit barn.

Vi er alle bare mennesker, og der skal lidt mere end viljestyrke til for at ændre en vane.

RESPEKT – forløbet er blevet til på baggrund af al min viden, mine uddannelser og mine kunders problematikker.

Jeg har prøvede alle metoderne af selv og ved at de virker.

Og det er de metoder jeg har brugt når jeg har hjulpet mine kunder og de har fået gode resultater.

Jeg er sikker på, at jeg også kan hjælpe dig, selvom du har prøvet alle mulige andre ting før.

Du kan se her hvad nogle af mine tidligere kunder har sagt.

trine andreasen, naturligopdragelse, forældrerådgiver, forfatter, foredragsholder, børneopdragelse, naturligopdragelse, gladebørn,

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis der opstår nogle spørgsmål.

Jeg håber vi ses på RESPEKT – forløbet

P.S vi lukker for tilmelding den 1. marts kl. 22.00

Køb RESPEKT - Forløbet og få særlig Earlybird pris
RESPEKT - Forløbet starter om
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Go to Top