STYRK dit barns selvkontrol 

og minimer konflikter med 3 simple trin

Respekt, børn, barn, barndom, børneopdragelse, opdragelse, forældre, forældreskab, harmoniifamilien, familie, gladebørn, glade børn, online kursus, forældrerådgiver, forældrekursus

Styrk dit barns selvkontrol og minimer konflikter med 3 simple trin!

Du er her, fordi:

Du har et problem med at dit barn ikke kan styrer sine impulser

Og fordi du er i vildrede over hvad du skal gøre så dit barn ikke slår, sparker eller bider når han bliver vred.

Men også fordi det gør dig ulykkelig at dit barn kommer i så mange konflikter med både dig, resten af familien, andre børn og hans pædagoger.

Og du vil gøre noget ved det.

Den her løsning er det bedste, jeg kan tilbyde dig, så du kan styrke dit barns impuls kontrol og få et liv med færre konflikter, mere glæde og ro så hurtigt som mulig.

STYRK dit barns selvkontrol kurset løser dit problem med, at dit barn ikke kan styre sine impulser.

STYRK dit barns selvkontrol kurset er et onlinekursus, der nemt hjælper dig med at få de simple redskaber, du skal bruge, så du kan styrke dit barns impulskontrol og lærer ham hvordan han selv arbejder videre med det.

Det foregår ved hjælp af dedikeret onlineundervisning, en arbejdsbog med konkrete redskaber, strategier og refleksionsspørgsmål.

Derved får du den bedste mulighed for på bare 3 uger at få styrket dit barn og hans evne til at kontrollerer hans impulser uden at du skal bruge en formule eller oceaner af til på at google forskellige redskaber.

Du får 100 % værdi ud af forløbet, hvis du kan genkende følgende:

 • Du har et barn, der slår, bider, eller sparker når han bliver frustreret

 • Du har et barn, der konstant kommer i konflikter med andre mennesker både hjemme og udenfor hjemmet.

 • Du har et barn, der får en følelsesmæssig nedsmeltning ved et nej.

 • Du har et barn, der reagere voldsomt følelsesmæssigt både ved glæde og frustration.

 • Du har et barn, der slår dig.

 • Du har et barn, der afbryder når du taler og som ikke kan vente på tur.

 • Du har et barn, der går fra aktivitet til aktivitet.

 • Du har et barn, der skal pille ved at og alle.

Oversigt over forløbets 3 moduler

Hvad kan du forvente?

 • Du er garanteret simple og hurtigtvirkende redskaber, der styrker dit barns selvkontrol.

  Men også en større viden om hvad selvkontrol er og hvordan du som forældre kan støtte dit barns udvikling af selvkontrol.

 • Du vil føle dig gladere som mor og få en større tro på dig selv. Andre forældre vil rose dig og dit barn for hvor langt i er kommet med at styre sine impulser.

Respekt, børn, børneopdragelse, barn, barndom, naturligopdragelse, forældre, forældreskab, forælder, forældrerådgiver, forældrekursus, rolige børn, konflikter, gladebørn, glade børn, familie, harmoni i familien
 • Du vil aldrig mere skulle stå blandt andre mennesker med en følelse af ikke at være en god nok mor, fordi dit barn pludselig kan finde på at lægge sig ned og skrige.

  Eller slå eller skubbe andre mennesker fordi han ikke kan styre sine impulser.

  Derimod vil du vide med sikkerhed, at dit barn arbejder med sin selvkontrol og at du har redskaberne til at kunne lykkes.

Skal du være den næste til at få en familie med rolige og glade børn der ikke slår?

Klik på knappen herunder, og tilmeld dig.

 

Straks efter vil du modtage en e-mail med dine login-oplysninger.

Og så er du med på STYRK dit barns selvkontrol kurset

Normalpris 1500,00 kr.

Intropris kun 997 kr.

Eller betal 333 kr i 3 rater 

Når du tilmelder dig STYRK dit barns selvkontrol, får du:

 • 15 videoer á ca. 10 minutters varighed med konkret og brugbar viden, som du nemt kan overføre til dit eget liv.  Værdi: 2000,00 kr.

 • 3 arbejdshæfter med refleksionsspørgsmål, øvelser, konkrete handlemuligheder og redskaber til at arbejde med for både dig og dit barn.  Værdi: 297,00 kr.

 • Bonus 1: “Problemløsningsmetoden. Værdi: 149,00 kr.

Alt sammen til en samlet værdi af

2.446,00 kr.

Hvad gør STYRK dit barns selvkontrol bedre end andre kurser?

 • Dette forløb udmærker sig ved at du i STYRK dit barns selvkontrol – modsat for eksempel at købe og læse en bog – ikke kun får dedikeret onlineundervisning, , men også får en arbejdsbog lige til at printe ud, der giver dig konkrete redskaber, strategier, sætninger og refleksionsspørgsmål, så du kan tilpasse forløbet til lige præcis din familie og jeres problematik.


  Så slipper du nemlig for at læse dig igennem bunkevis af forskellige bøger uden at finde lige præcis den løsning, du leder efter.

  Hvis du skulle finde samme mængde viden i forskellige bøger, ville du nok først blive færdig, når dit barn er flyttet hjemmefra.

 • Modsat andre onlineforløb, så bliver du i STYRK dit barn både indført i den solide forskningsbaseret psykologiske viden, der er om børns udvikling af selvkontrol og de konkrete redskaber og metoder der er til at styrke børns selvkontrol.

  Men du bliver det i et letforståeligt hverdagssprog uden skjult fordømmelse og antydninger om, at du ikke er en god nok forælder.


  Så du kan slippe den dårlige samvittighed og i stedet nyde, at du nemt og bekvemt bliver klogere og klogere.

  Helt uden at bruge oceaner af tid.

 • Modsat andre onlineforløb, der findes på markedet, er STYRK dit barns selvkontrol helt uden lommepsykologi og andre quickfix-løsninger, men er derimod et gennemarbejdet forløb med gennemtestede redskaber og et væld af inspiration serveret på en let og overskuelig måde, så du ikke bliver overvældet af for meget materiale på én gang.


  Så du kan i stedet glæde dig over dine fremskridt og nyde, at du har god tid til at implementere redskaberne i din familie.

 • Da STYRK dit barns selvkontrol er et onlineforløb, betyder det modsat et fysisk forløb, at du ikke skal møde op på et bestemt tidspunkt eller på et bestemt sted.


  Du kan altså ikke komme for sent eller blive nødt til at misse et modul, fordi du har syge børn derhjemme.

  Det betyder, at du har mulighed for at se det, når du vil, og hvor du vil.

  Det eneste, det kræver, er en internetadgang og et apparat, du kan se det på.


  Og det bedste er, at du kan se det, lige så mange gange du vil, og du kan se det sammen med din partner eller ægtefælle, så I sammen kan implementere de konkrete redskaber, der virker bedst for jeres familie.

  STYRK dit barns selvkontrol er altså skræddersyet til den travle børnefamilie med en stram logistik i forvejen.   

 • Da dette forløb er essensen af de vigtigste teorier og redskaber, mere end 10 års erfaring med at hjælpe børn og deres familier samt diverse uddannelser og kurser, sparer du hundredvis af timer, som du skulle have brugt foran computeren med at google efter svar på dine spørgsmål.

  Tid, du nu i stedet kan bruge på at være sammen med din familie eller på dig selv.

 • Da STYRK dit barns selvkontrol er et onlineforløb, bliver det muligt at gøre det meget billigere, end det ellers ville have været.


  Det betyder, at du faktisk kun skal betale omkring 47 kr. om dagen.


  For 47 kr. kan du ikke engang få en latte hos Starbucks eller Espresso House.

Sådan foregår STYRK dit barns selvkontrol

 • Det er et onlineforløb, hvor der er mulighed for at se de frigivne moduler, når du har tid og lyst.

  Det betyder, at du selv kan planlægge, hvor og hvornår du vil se de frigivne moduler, og hvis du bliver forstyrret, kan du bare se dem igen.

 • Det starter lige så snart du har købt det og løber over 3 uger, hvilket betyder, at du har god tid til at sætte dig ind i hvert modul uden at stresse, og uden at du føler, du kommer bagud.

 • STYRK dit barns selvkontrol er en vekselvirkning mellem onlineundervisning, og “hjemmearbejde” og det betyder, at du vil opleve, at du ikke bare er blevet klogere på dit barn, men også på din familie og jeres handlemønstre.

  Det betyder, at dette ikke bare er et forløb, der giver dig redskaberne til at håndtere denne problematik, men også redskaberne til at håndtere de mange forskelligartede problematikker, man oplever som forælder.

Helt konkret

 • Du køber STYRK dit barns selvkontrol.
 • Du får tilsendt den første mail med modul 1.
 • Herefter bliver modulerne frigivet med en uges mellemrum over 3 uger. Der bliver også frigivet en arbejdsbog med spørgsmål og konkrete øvelser.
 • Hvis du har spørgsmål om selve forløbet, er du altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@naturligopdragelse.dk.

Sådan vil STYRK dit barns selvkontrol forandre dit liv

 • STYRK dit barns selvkontrol vil ikke bare give dig redskaberne til at få dit barn til at slå, bide og komme i konflikter mindre.


  Du vil også opleve, at både du og dit barn er mere rolige, glade og har større overskud, da I ikke skal kæmpe så meget.


  Din familie vil også opleve dig som en gladere mor, der tror på sig selv, og som smitter med sit overskud og gode humør.

   

   

 • Du vil aldrig mere skulle stå blandt andre mennesker med en følelse af ikke at være en god nok mor, fordi dine børn opfører sig uregerligt.


  Eller løbe panisk efter dit barn, som stikker af fordi han pludselig får lyst eller nægter at stoppe, fordi du siger det.


  Derimod vil du vide med sikkerhed, at dit barn gør hvad han kan og at I sammen er ved at styrke hans selvkontrol.

 • Du vil efter STYRK dit barns selvkontrol have meget mere kvalitetstid både til dig selv og til dine børn, for den tid, du i dag bruger på konflikter, skænderier og diskussioner, vil være minimal efter STYRK dit barns selvkontrol.


  Så nu kan du tage i svømmehallen, på legepladsen eller besøge venner og familie uden frygt for dit barns opførsel.

Oplev succes, og mærk forskellen

STYRK dit barns selvkontrol er et onlinekursus, som du får adgang til løbende.

Det, der sker, når du har valgt at investere i dette kursus, er, at du som det første får tilsendt en mail med dit private login til kursusområdet.

Når du har betalt ligger det første modul allerede klar til dig.

Du skal regne med at sætte ca. 2 timer af til at se videoen og arbejde med de forskellige spørgsmål.

Når du ser videoerne, vil du gradvis få større viden om dit barns udvikling og forudsætninger, samtidig med at du vil få nye redskaber og opgaver, der vil gøre dig i stand til gradvis at hjælpe dit barn med at styrke sin selvkontrol.

Vi tager det stille og roligt, og derfor bliver der også kun frigivet et modul ad gangen med en uges mellemrum mellemrum.

Det betyder, at du altså kun skal arbejde med én ændring ad gangen, hvilket mindsker risikoen for, at du bliver overvældet.

Gør noget nu

Tag det første skridt mod dit nye liv nu

Normalpris 1500,00 kr.

Skal du være den næste til at få et liv med glæde, overskud og et barn med selvkontrol?

trine andreasen, naturligopdragelse, forældrerådgiver, forfatter, foredragsholder, børneopdragelse, naturligopdragelse, gladebørn,

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis der opstår nogle spørgsmål.

Jeg håber vi ses på STYRK dit barns selvkontrol!