Hvad kan jeg gøre for dig?

Personlig rådgivning

Brug for et godt råd?

Den største fejl man kan begå som forældre er at tro, at man burde kunne det hele eller burde vide det hele.

Alle forældre får kun få forsøg på at opdrage et barn. Derfor er det helt almindeligt at opsøge andre forældre og mennesker med mere erfaring, som kan give nye input, råd og vejledning. Det er en del af det at være forældre, at skulle gennemgå en udvikling og lære med sin barn. Man gør sig kun erfaringer ved at være åben overfor denne proces.

Min indgangsvinkel til at rådgive dig er at give dig råd og vejlede dig til, hvordan du i kærlighed og respekt kan nå frem til dit barn, sætte grænser og opnå et harmonisk forhold til dit barn igennem de mange udviklingsfaser som børn gennemgår.

Igennem mit job som rådgiver og pædagog, har jeg hjulpet familier med vidt forskellige baggrunde. Men fælles for dem alle er, at de har haft behov for en professionel, der har kunnet give dem et overblik og guide dem til en ny indgangsvinkel til at komme tilbage i harmoni med deres børn.

Jeg rådgiver primært forældre til børn i alderen 0-6 år, da det er i denne periode der sker, mest med barnet. Det er samtidig i denne periode at forældre er mest usikre.

Nogle af de mest almindelige problemstillinger for forældre, med børn i denne alder er er:

 • Problemer med at håndtere dagligdagens problemstillinger
 • Svært ved at forstå og understørre barnets fysiologiske, emotionelle og sociale udvikling
 • Hjælp til at ændre eller rette deres eller dit barns skævheder eller uhensigtsmæssige vaner
 • Problemer med at organisere hverdagen
 • Hjælp her og nu, ved konflikter og problemer

Du kan få professionel og personlig rådgivning på tre forskellige måder, alt efter hvad der fungerer bedst for dig:

 1. Jeg kommer ud og besøger jer

Jeg kommer ud til jer privat og vi taler sammen i de omgivelser, der danner rammen for jeres familie. Her kan både du og barnet være i trygge rammer, hvilket er et godt udgangspunkt for forandring.

Husk at jeg ikke er der for at dømme eller kritisere, men for at tage udgangspunkt i din hverdag og hjælpe dig til at finde løsninger, der passer til netop din familie. Jeg tror på at det er en del af at være menneske, altid at lære og udvikle sig til det bedre. Ofte er det kun små ændringer der kræves, for at kunne gøre en stor forskel.

Første besøg skal du regne med vil tage én til halvanden time. Vi skal lige hilse på hinanden og i fællesskab finde ind til kernen af jeres problemstillinger. Herefter finder vi de rette redskaber, som I kan bruge for at bevæge jer i en bedre retning.

Der bestilles og betales forud, hvor du samtidig giver mig nogle tidspunkter pr. e-mail eller sms, med hvilke dage der passer jer bedst.

Pris for privat rådgivning hjemme hos dig af 1-1,5 time: kr. 697 inkl. moms og transport indenfor Storkøbenhavn.

Ja Tak
 1. Vi taler sammen via Skype

Privat rådgivning via Skype, giver os muligheden for at tale sammen og se hinanden i øjnene. Du kan sidde hjemme, hvor du føler dig tryg og kan spørge om alt imens du har min fulde opmærksomhed.

Vi afsætter en time, der begynder med at du opridser jeres problematikker eller de udfordringer I står overfor lige nu. Jeg lytter og giver efterfølgende feedback. Det sidste kvarter vil jeg herefter give dig konkrete råd og værktøjer som egner sig bedst til netop dine problematikker.

Der bestilles og betales forud, hvor du samtidig giver mig nogle tidspunkter pr. e-mail eller sms, med hvilke dage der passer jer bedst.

Pris for privat rådgivning via Skype af 1 times varighed: kr. 567 inkl. moms.

Ja Tak
 1. Vi e-mailer sammen

For nogle giver det mere mening at tage sig tid til at formulere sine tanker og problemstillinger på skrift. Derfor tilbyder jeg også privat rådgivning via e-mail.

Alle e-mails er selvfølgelig fortrolige og læses kun af mig.

Giv dig tid til at skrive om de problematikker eller udfordringer, du oplever med dit barn og dennes verden og send til mig. På skrift har du bedre mulighed for at organisere dine tanker og bekymringer, eller stille flere konkrete spørgsmål, som du gerne vil have svar på. Det kan være spørgsmål om, hvordan du bedst muligt kan organisere din hverdag, så dit barn bedre kan slappe af. Eller spørgsmål om hvordan du kommer ud af en uhensigtsmæssig spiral i forhold til din opdragelse. Ingen spørgsmål eller problematikker er dumme. Den skriftlige kommunikation er et sikkert og trygt rum, hvor du kan dele dine bekymringer og få professionel, engageret og personlig rådgivning.

Jeg svarer altid inden for to dage og vi kan skrive sammen over flere gange indtil du er helt afklaret i forhold til dine bekymringer eller spørgsmål.

Hvis spørgsmålet ikke er inden for mit fagområder, vil jeg give dig en henvisning til en anden. Naturligvis uden beregning.

Der bestilles og betales forud, hvor du samtidig giver mig nogle tidspunkter pr. e-mail eller sms, med hvilke dage der passer jer bedst.

Pris for privat rådgivning via e-mail: kr. 477 inkl. moms.

Ja Tak

Foredrag

Nedenfor kan du finde beskrivelse af mine foredrag. Det, der går igen i alle mine foredrag er, at jeg kæmper børnenes sag for at blive forstået. Og for, at de får den bedste mulige opdragelse. Det får de ved at deres forældre har redskaberne og indsigten der skal til, for at nå frem til barnet, på den naturlige måde gøre opdragelsen til naturlig del af livet.

“Børn vil have grænser!”

Kender vi det ikke alle, at stå med et barn der bare skriger, græder og generelt opfører sig som en skarnsunge? Og kender vi ikke også følelsen af at alle kigger på os, imens vi forsøger at få barnet til at holde op med at græde, så alle ikke tror at vi er ikke kan styre vores barn?

Jo, alle har prøvet denne situation! Eller vil komme til det, når de får børn eller får glæden af at passe andres børn. Det kan måske ikke virke sådan, men det er en helt naturlig læringsproces, som barnet gennemgår netop ved disse situationer. Det handler nemlig at prøve grænser af. Eller rettere sagt at finde ud af, hvor deres forældres grænser går.

Barnet skal lære at der er grænser. Ikke kun fordi det det er vigtigt at sætte en grænse i forhold til sig selv, men også fordi det faktisk giver barnet mere tryghed og det lærer dem hvor deres egne grænser går.

Mange forældre oplever, at det er svært at sætte klare og tydelige rammer for deres barn. Ofte ender det i hysteri og konflikt, når man forsøger at sætte grænser. Men der findes nogle enkle værktøjer, som du kan bruge for at sætte grænser og samtidig lære barnet at sætte sine egne.

Kom og hør om, hvordan børns indre moral opbygges og hvordan du, som forældre kan lære dit barn, at dets handlinger har konsekvenser og om, hvilke værktøjer, der kan hjælpe dig i processen med at sætte grænser i respekt for både dig og dit barn.

Der vil blive sat tid af til spørgsmål og debat.

Varighed: 1 -1/2-2 timer

Foredraget henvender sig til forældre med børn i alderen 2-10 år.

Pris: 8800 kr. for op til 50 personer.

Bookes via mail til: kontakt@naturligopdragelse.dk

“Hemmeligheden bag et hyggeligt måltid for hele familien!”

Nyere forskning viser at allerede i den tidlige barndom bliver grundstenene lagt, for en holdning til sund mad.

Det er også i barndommen at kræsenheden opstår, enten som resultat af modvilje mod at prøve noget nyt, eller som resultat af manglende erfaringer med den pågældende mad.

Forskningen viser også at børn, der inddrages i madlavning fra en tidlig alder, udvikler et mere nuanceret billede af mad. Disse børn vil generelt have lavere tendens til overvægt.

Men ikke nok med det. forskning viser også at ved, at inddrage barnet i madlavningen, styrker du dit barn på flere områder:

 • Barnet lærer om forskellig typer mad, og får mulighed for at smage og sanse med alle smagsløg. Alt sammen en vigtig faktor til at undgå kræsenhed
 • Barnet udvikler samtidig finmotorikken og koordinationsevnen, ved at skulle håndterer forskellige køkkenredskaber.
 • Barnets selvtillid styrkes, når det oplever at det mestrer flere og flere opgaver i køkkenet.
 • Barnet oplever at dets hjælp gør en forskel, og oplever derved at det som menneske er noget værd og kan have en vigtig funktion.
 • Socialt oplever barnet, at det kan være sammen med sin familie på en måde, der ikke handler om barnet selv, men i stedet indgår i et socialt samspil ved at være fælles om en opgave. Derved bliver barnets evne til at forholde sig til andre end sig selv også styrket.

Når du inddraget dit barn i madlavningen og måltidet tager de ejerskab og ejerskab betyder at der opstår større glæde og mere samhørighed omkring måltidet.

Gennem foredraget vil jeg komme ind på, hvordan børn kan inddrages i madlavningen i hverdagen. Jeg giver praktiske råd og konkrete ideer til hvad børn, i de forskellige aldersgrupper, kan være med til at lave. Endvidere vil jeg tale om organisering af aftensmaden og betydningen af måltidets forløb.

Foredraget henvender sig til forældre med børn i alderen 2-10 år, samt forældre, der oplever at tiden mellem afhentning og aftensmaden ofte er præget af stress og manglende overskud til børnene.

Vi slutter af med spørgsmål og mulighed for debat.

Varighed: 1-1/2-2 time

Pris: 8800 kr. for op til 50 personer.

Bookes via mail til: kontakt@naturligopdragelse.dk

”Giv dit barn den bedste fremtid med de 3 s’er – Selvværd, selvtillid og selvkontrol”

De mest succesfulde mennesker i verden, i dag, er mennesker der har lige dele selvværd, selvtillid og selvkontrol.

Vi kan lige så godt erkende, at det ikke er alle mennesker der får succes i livet, men der er nogle mennesker som kommer frem i verden.

Og det er ikke kun fordi de er født ind i en velhavende familie eller en familie med gode forbindelser.

Det er heller ikke fordi de er klogere end os andre.

Faktisk viser forskning, at et menneskes intelligenskvotient ingen indvirkning har på om han/hun får succes i livet.

Men det har et menneskes selvværd, selvtillid og selvkontrol.

De 3 s’er.

De 3 s’er har afgørende betydning for hvor gamle vi bliver, hvor lang en uddannelse vi får, vores kriminelle løbebane, hvor mange trafik uheld vi kommer i, hvornår i livet bliver vi syge, hvor mange partnerskifte vi har, hvor meget tid vi har sammen med vores børn, hvor trygge vores familieforhold og meget mere.

De 3 s’er bliver udviklet i barndommen.

Det er gennem interaktion med først forældrene og senere andre mennesker, at et barn får opbygget de 3 s’er. Men det er ikke noget der sker automatisk.

Børn har brug for forældre og andre voksne der kan støtte dem i deres positive udvikling. Hvis et barn ikke får udviklet de 3 s’er er der risiko for, at barnet udvikler forskellige uhensigtsmæssige adfærdstræk.

Men hvordan støtter du dit barn i denne positive udvikling? Og hvorfor er det så vigtigt?

Det vil jeg komme ind på i dette foredrag, hvor jeg også vil komme med konkrete eksempler på hvilke aktiviteter og lege, som du, som forældre, kan lave med dit barn så han/hun udvikler de 3 s’er.

Foredraget henvender sig til forældre med børn i alderen 2-10 år.

Varighed 1½-2 timer med mulighed for spørgetid og debat.

Pris 8800 kr for op til 50 personer.

Kan bookes på kontakt@naturligopdragelse.dk

Børneopdragelse, naturligopdragelse, forældre, forældreskab, familie, harmoni i familien, børn, barndom, barn, glade børn

”Sådan overlever du julen med børn”

Et helt nyt foredrag der bygger på min e-bog der blev udgivet sidste år.
Foredraget er til dig  der allerede i oktober begynder at frygte julen.
For hvor mange julearrangementer skal du  gå til?
Hvad skal du fortælle din 3årige når han/hun spørger om julemanden findes?
Hvor mange gaver skal dine børn have?
Hvor mange jul skal dine børn have når I nu er skilt og meget mere.

Der vil blive sat tid af til spørgsmål og debat.

Varighed: 1 -1/2-2 timer

Foredraget henvender sig til forældre med børn i alderen 2-10 år.

Pris: 8800 kr. for op til 50 personer.

Bookes via mail til: kontakt@naturligopdragelse.dk

”Sådan får du ro på dit urolige barn”

Børn er stressede.
Børn får diagnoser.
Børn oplever ikke, at kunne indgå i de sociale sammenhænge som skolen eller daginstitutionen er.
Og hvorfor?
Fordi de er urolige.
Men hvad kan du som forældre gøre ved det?
Foredraget gennemgår de forskellige områder, af dit barns liv, som du, som forældre kan ændre på.
Du kan nemlig gøre meget for, at give dit barn mere ro ved at kigge på kosten, de fysiske aktiviteter, søvnen, rammerne i hjemmet og meget mere.

Der vil blive sat tid af til spørgsmål og debat.

Varighed: 1 -1/2-2 timer

Foredraget henvender sig til forældre med børn i alderen 2-10 år.

Pris: 8800 kr. for op til 50 personer.

Bookes via mail til: kontakt@naturligopdragelse.dk

”Du skal sove nu – få redskaberne til nemt, at få dit barn i seng om aften og til at sove hele natten”

Foredraget fører dig igennem søvnen og de forskellige fasers vigtighed for dit barn udvikling.
Vi kommer også ind på hvorfor det er så vigtigt, at få lagt de gode soverutiner allerede i barndommen.
De 18 vigtigste områder i puttesituationen vil blive gennemgået og du vil få 4 konkrete teknikker til, at få dit barn til, at falde i søvn.

Der vil blive sat tid af til spørgsmål og debat.

Varighed: 1 -1/2-2 timer

Foredraget henvender sig til forældre med børn i alderen 2-10 år.

Pris: 8800 kr. for op til 50 personer.

Bookes via mail til: kontakt@naturligopdragelse.dk